DOMOS

Osiguran dom uz 10% popusta.

EXTRA VOZAČ

Premium paket sigurne vožnje.

VAŠ BONUS UVIJEK VRIJEDI VIŠE!

Ugovorite zaštitu svog bonusa i u slučaju štete sačuvajte stečeni bonus.

KASKO

Potpuno pokriće za štete nastale na
Vašem vozilu.

BRZA POMOĆ KADA VAM JE NAJPOTREBNIJE!

ZONA pomoć na cesti
DOMOS pomoć u kući

UGOVORI POLICU ONLINE

Do osiguranja iz udobnosti svoga doma.
IZDVOJENI PROIZVODI

Osiguranje vozila

Osiguranje imovine

Putničko osiguranje

Tu smo za Vas

 

Euroherc osiguranje kao snažan i pouzdan partner u sigurnosti na raspolaganju Vam je u svako vrijeme i za sve Vaše nedoumice. Ako tražite informacije o željenom osiguranju ili ne znate što učiniti kada do određene nezgode dođe, tu smo za sva Vaša pitanja, nejasnoće i sugestije. Dugoročno zadovoljstvo klijenata izvor je naše svakodnevne motivacije, stoga Euroherc kako postojećim, tako i potencijalnim klijentima nastoji pružiti najvišu razinu usluge.

Osiguravateljni savjetnici

Osiguravateljni savjetnik je stručna osoba kojoj se u Eurohercu možete obratiti u svakom trenutku kada imate bilo kakve nedoumice ili pitanja vezano za osiguranje Vašeg doma i obitelji, Vaše tvrtke i vozila.

Loyalty card

Jedinstven program vjernosti koji svim osiguranicima omogućuje da uz predočenje osobne loyalty kartice ostvare niz pogodnosti kod brojnih poslovnih partnera Društva.

Prijava štete

Pročitajte korisne savjete i upute o tome što treba poduzeti kako biste zaštitili sve sudionike u nezgodi i na što jednostavniji način ostvarili pravo na naknadu štete.

KRATKI PREGLED DRUŠTVA

30 godina Euroherc kontinuirano unapređuje kvalitetu svoje ponude, širi inovativnu paletu proizvoda u skladu s trendovima u svijetu. Širenje prodajne mreže i ekspeditivno rješavanje odštetnih zahtjeva osigurali su Društvu stalnu prisutnost u samom vrhu industrije osiguranja u Bosni i Hercegovini. Biti pouzdan partner i imati vjernog i zadovoljnog osiguranika pruženom kvalitetnom uslugom i osiguravateljnim proizvodima, prioritet je Društva.

6
moderno opremljenih podružnica
101
prodajno mjesto na kojima možete potražiti više informacija o našim proizvodima
380
zadovoljnih djelatnika koji će Vam u svakom trenutku dati osiguravateljni savjet
10,07%
iznosi naš udjel na tržištu neživotnog osiguranja