Zajednicu kojoj je na čelu Gruđanin sarajevski novinar proziva preko Indexa

Datum objave: 03.04.2019   Broj čitanja: 865
Gordan Duhaček iz Sarajeva ovih dana se na Index.hr-u nije izjasnio protiv talibanskog ponašanja SDA čiji članovi neki javno, a neki u tajnosti pozivaju na linč nad sudionicima pridea u Sarajevu, u čemu bi barem on morao biti senzibiliziran.
Zajednicu kojoj je na čelu Gruđanin sarajevski novinar proziva preko Indexa

 

Međutim, glavni novinar iz BiH i kolumnist reagirao je na Zavičajni klub hercegovačkih studenata, popularno ZKHS, kojem je na čelu Gruđanin Stipe Prlić.

 

Duhačeku, što je glavna vijest na popularnom portalu Index, smeta što je ova udruga podržala predavanje Darija Kordića u Zagrebu. Međutim, činjenica je da ZKHS uopće nije glavni organizator, nego tek suorganizator ovakvog predavanja i uvjereni smo da svatko od tih studenata osuđuje zločin u Ahmićima. Ako postoji bilo tko među Hrvatima tko ne osuđuje zločin u Ahmićima nad Bošnjacima, ili ako postoji bilo tko među Bošnjacima da ne osuđuje zločin u Grabovici nad Hrvatima, automatski ga treba ispisati s fakulteta.

 

U konkretnom slučaju, suorganizator ZKHS predstavljen je od strane kolumnista Duhačeka kao fašistička udruga, iako u cijeloj priči, on koji osuđuje sve događaje organizirane od strane ZKHS-a potvrđuje da je najveći fašist.

 

Ono što je zanimljivo i spomenuto u uvodu, na Indexu ne možete pročitati kako članovi SDA ovih dana pozivaju na linč nad sudionicima najavljenog pridea u Sarajevu, a s obzirom na spolnu orijentaciju novinara i kolumnista Indexa koju je on sam otkrio, te se javno deklarirao kao pripadnik istospolne zajednice, onda je čudno što ne podrži događaj i ne osudi prijetnje SDA-ovaca, te se ne senzibilizira sa svojim istomišljenicima koji primaju prijetnje ovih dana. Međutim, očito ne smije udariti na SDA-ovce, a na časne članove ZKHS-a i njihovog predsjedništva u kojem su vrijedni studenti iz Gruda, Širokog Brijega, Posušja, Mostara, Čitluka, Tomislavgrada... očito smije udariti.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio