Nelegitimni Komšić se oglasio iz bolnice: Nemam snage

Datum objave: 08.04.2019   Broj čitanja: 537
Zbog obostrane upale pluća Željko Komšić, nelegitimni član Predsjedništva BiH već danima leži u bolnici, međutim naredio je nekom da objavi nešto na Facebook dok je on na postelji.
Nelegitimni Komšić se oglasio iz bolnice: Nemam snage

 

Tako je oko koalicije SDA i DF-a kojom je pogopao tzv. bh. ljevicu i priznao da je uvijek bio bošnjački igrač napisao:"S obzirom na to da do mene dopiru određeni disonantni tonovi glede odluke DF-a, kao i apeli od strane pojedinaca i političkih subjekata o tome da se očitujem o nekim njihovim dilemama i ocjenama, a imajući u vidu da zbog trenutnog zdravstvenog stanja to nisam u mogućnosti, preporučujem im strpljenje. Biće dana za megdana"

 

Prema tome, jasno je vidljiv da Komšić nema snage za rasprave, a ako do kraja godine više ne bude dolazio na sjednice Predsjedništva, to je teško očekivati, najvjerojatniji hrvatski član Predsjedništva BiH postala bi Borjana Krišto, žena koja se unatoč određenim pogreškama u lokalnim okvirima, u onim državničkim pokazuje jednom od najkonkretnijih u borbi za rješavanje hrvatskog pitanja u BiH.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio