Aleksandar Vučić nahvalio Grude: Grudski proizvodi su u Beogradu i Novom Sadu

Datum objave: 09.04.2019   Broj čitanja: 1106
Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u Mostaru su razgovarali o intenziviranju suradnje dviju država.
Aleksandar Vučić nahvalio Grude: Grudski proizvodi su u Beogradu i Novom Sadu

 

Vučić je podsjetio da već petu godinu zaredom dolazi na otvaranje Međunarodnog sajma gospodarstva.

 

- Uvijek sam ovdje dobro dočekan i zahvalan sam gospodinu Čoviću na gostoprimstvu. I ove godine imamo srpske kompanije iz različitih dijelova Srbije koje su se došle predstaviti na mostarskom sajmu. Žao mi je što ih nije više i vjerujem da će sljedeće godine to biti u puno većem opseguu - kazao je Vučić.

 

Dodao je kako želi da se srpski proizvodi prodaju u Širokom Brijegu, Mostaru i Grudama, a da se proizvodi iz Širokog Brijega, Mostara i Gruda prodaju u Beogradu i Novom Sadu. Također, nahvalio je ovdašnje gospodarstvo.

 

- Želim još tješnju suradnju Srbije i Bosne i Hercegovine. 2015. godine imali smo razmjenu od milijardu, a 2018. to je dostiglo 1,873 milijardi. Ove godine očekujemo razmjenu od dvije milijarde. Za nas je BiH ključni ekonomski partner i moje prisustvo ovdje je razumljivo i normalno - kazao je predsjednik Srbije.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio