Objavljene obnažene fotografije profesorice iz Vareša: Učenik ih neovlašteno objavio?

Datum objave: 09.04.2019   Broj čitanja: 988
Sarajevski list Dnevni avaz objavio je u utorak fotografiju zgodne profesorice bosanskog jezika snimljenu bez 'krpica' u učionici u gradiću Varešu i objavljenu na društvenim mrežama, no o događaju se još nitko iz škole službeno nije oglasio.
Objavljene obnažene fotografije profesorice iz Vareša: Učenik ih neovlašteno objavio?

 

Stanovnici Vareša i javnost po društvenim mrežama pitaju se je li profesorica B. F. golišave snimke iz školskih klupa Mješovite srednje škole 'Nordbat 2' razmjenjivala sa svojim učenicima. Kako piše Dnevni avaz, za sada je poznato da je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram i ostale društvene mreže.


U tekstu objavljenom u utorak novinari Avaza pišu da su potvrdu o foto-sessionu pokušali dobiti od same profesorice, ali ni ona ni ravnatelj škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive.

 

 Profil profesorice iz Vareša na Facebooku i Instagramu preplavljen je njezinim golišavim fotografijama snimljenima u školskoj zbornici, učionici te ispred školske ploče gdje je snimila selfije.

 

Građani Vareša šokirani su, a javnost i stručnjaci nemalo se čude što se o događaju još nitko iz škole nije službeno očitovao.

 

Mlada i zgodna profesorica B. F. i ranije se rado fotografirala u izazovnim pozama, ali nikada do sada i potpuno obnažena.

 

- Ovog puta ću ići pravnim putem do kraja - i pronaći, te JAVNO OBJAVITI izvore ovih "dezinformacija"! Pa kad saznamo istinu - svako će morati lizati ono što je pljuvao... ;) A neistine tipa pritužbe roditelja (upravo sam razgovarala s diretktorom moje škole - nikad nijedne nije bilo), ili učenika - koji su me prije mjesec kandidirali za najbolju profesoricu u državi, te preuzimanje mojih fotografija bez moje dozvole - neko će "masno" platiti..., napisala je učiteljica na Facebooku.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio