Matej Bandić vršiti će dužnost direktora tvrtke Duhanprodukt Grude

Datum objave: 09.04.2019   Broj čitanja: 1343
Pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održan nastavak 11. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.
Matej Bandić vršiti će dužnost direktora tvrtke Duhanprodukt Grude

 

Među točkama važnima za općinu Grude, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju vršitelja dužnosti ravnatelja društva Duhanprodukt Grude, kojim se navedene dužnosti razrješava Zorana Grizelj iz Gruda, kao i Rješenje o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja društva Duhanprodukt, kojim se na navedenu dužnost imenuje Matej Bandić iz Gruda.

 

Također, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o sklapanju ugovora s javnom ustanovom Edukacijsko-rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju Ljubuški za 2019. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora sa domom za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju „Marija naša nada“ za 2019. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Naputak za ostvarivanje prava na novčane potpore u poljoprivredi; Odluku o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za šport“ predviđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu te Odluku o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ predviđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu.

 

Vlada je prihvatila Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine; Izvješće o radu Zavoda za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Plan i Program rada Zavoda za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Program rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Izvješće o radu Županijskog arhiva Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Plan i Program rada Županijskog arhiva Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Izvješće o radu Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke HERAG za 2018. godinu; Plan rada Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke HERAG za 2019. godinu; Izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Izvješće o radu Županijskog zavoda za pravnu pomoć Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Izvješće o radu Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Izvješće o radu Službe za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Izvješće o radu Povjerenstva za davanje mišljenja po zahtjevu za jednokratnu novčanu pomoć kod teških invalidnosti ili teške bolesti Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Izvješće o radu Županijskog stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Godišnje izvješće o radu Povjerenstva za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Izvješće o radu Policijskog odbora za razdoblje od 1. 1. do 31. 12. 2018. godine i Izvješće o radu Ureda za zakonodavstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Gringo11.04.2019 22:32 sati
    Siroki ima istu politiku prema grudama kao I sarajevo.
  • Matej09.04.2019 22:50 sati
    Moraju i UHLJEBI od necega zivit. Živio Duhanoprodukt!!!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio