Fahrudin Radončić: Državnik koji ne bojkotira nijedan dio Bosne i Hercegovine!

Datum objave: 09.04.2019   Broj čitanja: 305
Nakon prozivki pojedinih režimskih medija vezano za njegov odlazak na Mostarski sajam odgovor je dao Fahrudin Radončić, lider SBB-a i izaslanik u Domu naroda Parlamenta BiH.
Fahrudin Radončić: Državnik koji ne bojkotira nijedan dio Bosne i Hercegovine!

 

- Predsjednik Alija Izetbegović nikad nije dozvoljavao da se predstavnici Srba i Hrvata nalaze i razgovaraju o bosanskohercegovačkim i bošnjačkim pitanjima bez prisustva nas, Bošnjaka, i mislim da je to velika mudrost koju trebamo upamtiti. Uostalom, velesajam je mali praznik gospodarskog razvoja, jačanja gospodarskih veza, uspostavljanja osobnih odnosa s regijom i cijelom planetom, pa i Kinom, i ne vidim razlog zašto bi to trebalo bojkotirati - kazao je Radončić.

 

Fahrudin Radončić dolaskom u Mostar još se jednom potvrdio kao državnik i čovjek koji za razliku od Bakira Izetbegovića i Željka Komšića, nije "persona non grata" ni u jednom dijelu ove zemlje. Možda u suštini nije nimalo bolji od dvojca koji želi eliminirati Hrvate, ali ono što običan narod vidi, Radončić je pragmatičan i nitko ga ne drži u šaci, što se ne može reći za nelegitimnog člana Predsjedništva, primjerice, kojeg je SDA izabrala u Predsjedništvo, pa se njihovim načelima mora voditi.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio