Uskok: Brkići špijunirali žene, sumnja se da je Milijan zapravo Christian Grey iz '50 nijansi sive'

Datum objave: 13.04.2019   Broj čitanja: 587
Da je Hrvatska ostala zemlja s promišljanjem iz komunističkog vremena, koja se ne bavi ozbiljnim temama nego trivijalnostima na temelju spekulacija i paravojnog sustava svakog dana je sve očitije.
Uskok: Brkići špijunirali žene, sumnja se da je Milijan zapravo Christian Grey iz '50 nijansi sive'

 

Tako je RTL televizija objavila da je Milijan Brkić ispitan u Uskoku jer je, ni više ni manje, preko Franje Varge presretao računalnu poštu svoje supruge Karmen.

 

Da ova priča s Uskokom bude još smiješnija, u priču je umiješan i Milijanov brat Jozo koji je, prema tim navodima, presretao poštu sebi bliske ženske osobe.

 

Prema svemu sudeći nastavak je ovo procesa diskreditacije Milijana Brkića i upornog povezivanja njega i Franje Varge. S obzirom na ranija iskustva, paraobavještajno podzemlje prije je izmišljalo puno logičnije stvari. Primjerice, da je Brkić ženi kriomice čitao SMS poruke pa da se ona požalila Uskoku, to bi im pilo vodu, ali ovo s mailovima je jednostavno teško uzeti za ozbiljno. Osim, ako Uskok misli da je Milijan Brkić ustvari tajanstveni Christian Grey iz "50 nijansi sive" koji svu neozbiljnu korenspondenciju sa seksualnim aluzijama odrađuje preko maila.

 

Pitanje je samo što je sljedeće što nečiji mozak neće smisliti.

 

Evo što je potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao na posljednje rabote Uskoka. "Cirkus koji je počeo prije deset mjeseci ide dalje, a kao što sam već rekao, u njemu i dalje ne želim sudjelovati. Za sada ću samo nadodati da je sramotno u što su pojedinci pretvorili državne institucije", rekao je Brkić u SMS poruci na Hinin upit o medijskim navodima da je ispitan u okviru predistražnih radnji u slučaju Franje Varge.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio