Bihać: Majka maloljetnu kćer pozvala k sebi pa je dala u ralje predatora

Datum objave: 17.04.2019   Broj čitanja: 569
Šesnaestogodišnju djevojčicu iz Bihaća majka je tjerala na seksualni odnos od siječnja do 11. travnja, kada je djevojčicina baka slučaj prijavila policiji.
Bihać: Majka maloljetnu kćer pozvala k sebi pa je dala u ralje predatora

 

Nakon razvoda djevojčicinih roditelja, starateljstvo je dodijeljeno ocu, koji je već mjesecima na radu u inozemstvu, a ona je ostala s bakom.

 

“U međuvremenu se njena majka treći ili četvrti put preudala. Ovog puta otišla je kod nekog muškarca u Veliku Kladušu, a u siječnju je nagovorila svoju kćer da dođe kod nje. Govorila je da će joj sve osigurati samo da dođe s njom živjeti”, saznaje Dnevni avaz u Bihaću.

 

Iza ovoga krije se klasična prodaja vlastitog djeteta.

 

 

“Kada je 16-godišnjakinja došla u Veliku Kladušu, odmah je upoznala i brata novog muža svoje majke. Govorila joj je da će imati svoju sobu ako ode u kuću 32-godišnjeg M. F. Otišla je i za djevojčicu je počeo pakao”, navodi šokantne detalje izvor.

 

Gdje je, za to vrijeme, otac djevojčice?

 

“On je u Njemačkoj. Obaviješten je o svemu. Uskoro treba doći u BiH i biti saslušan, jer je dijete ostavio svojoj majci. Čovjek je izvan sebe”, kaže sugovornik upućen u istragu.

 

Policiju je pozvala baka maloljetnice, kojoj su susjedi iz Velike Kladuše ispričali priču o djevojčici.

 

U međuvremenu su uhićeni i M. F. i njena majka. Istražitelje je šokiralo ponašanje M. F., jer u seksualnom odnosu sa 16-godišnjakinjom nije vidio ništa sporno.

 

U bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću djevojčici je urađen ginekološki pregled. Utvrđeno je da je imala seksualni odnos.

 

Grude.com/Avaz

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio