Križ u katedrali Notre Dame ostao je čitav

Datum objave: 17.04.2019   Broj čitanja: 1826
Lesley Rowan iz Škotske čitala je o požaru u Parizu u kojem je izgorjela katedrala Notre Dame. Na jednoj od fotografija vidjela je Isusovu siluetu u plamenu i odmah fotografiju podjelila na Facebooku.
Križ u katedrali Notre Dame ostao je čitav

 

- Možda me moj razum izdaje, ali ljudi, pogledajte ovo - objavila je Lesley (38) na Facebooku zajedno sa zaokruženom fotografijom katedrale. U međuvremenu je objavu izbrisala.

 

- Kada sam pogledala sinoć fotografiju, zadivila me. Kad ju pogledam, vidim siluetu Isusa. Stvarno vidim čistu sliku - rekla je za Daily Mail i dodala kako misli da će taj prizor utješiti Francuze, ali i svijet koji tuguje zbog požara na katedrali.

 

Podsjetimo, veliki požar zahvatio je 850 godina staru katedralu Notre Dame u Parizu. Simbol Francuske i najposjećenija turistička atrakcija u toj zemlji gorjela je 16 sati prije nego što su vatrogasci u potpunosti ugasili vatru.

 

Zanimljivo je da je požar uništio većinu katedrale, veliki zlatni križ ostao je čitav. Francuski predsjednik Emanuel Macron rekao je u utorak da će unutar pet godina u potpunosti obnoviti Notre Dame.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio