Hercegovka u Njemačkoj uhvaćena s 4 šteke cigareta! Evo kolika je kazna

Datum objave: 19.04.2019   Broj čitanja: 1434
Carinski službenici su kod Münchena zaustavili mini autobus koji je vozio putnike iz BiH u Frankfurt. Pregledom autobusa su u prtljažniku i u putničkom prostoru pronašli putne torbe ispunjene raznim stvarima, između ostalog velikom količinom slatkiša. No, najviše ih se dojmila starica koja je imala nedozvoljenu količinu cigareta.
Hercegovka u Njemačkoj uhvaćena s 4 šteke cigareta! Evo kolika je kazna

 

Naime, po jednoj osobi dopušten je unos u Njemačku jedne šteke cigareta bez carinjenja. No, žena je imala puno više. Imala je dvije torbe pune cigareta, u jednoj ih je prekrila s mahunama, u drugoj ih je “upakirala” u donje rublje. Kad su zbrojili kutije cigareta, carinici su ustanovili da ima pet šteka.

 

Imala je i punu vrećicu mahuna, pa se carinik čudio, što će joj toliko mahuna kad ih ima i u Njemačkoj.

 

Žena nije mogla komunicirati s carinikom zbog nepoznavanja njemačkog jezika pa je zamolila vozača da joj pomogne te mu rekla da je mislila tri šteke cigareta rasporediti na tri djevojke u autobusu, ali to joj nije prošlo.

 

Starica, koja je iz Hercegovine, morala je platiti 84 eura kazne za ostale četiri šteke. Odmah je rekla da nema novca. Potom je rekla da ima pola iznosa, dala je sve što je imala cariniku. No, kad se ispostavilo da ima i više nego je bio iznos kazne, a carinik joj rekao da će joj vratiti ostatak novca, starica se rasplakala od sreće i potapšala carinika po ramenu.

 

On se zbunio i TV reporterima iz emisije “Achtung Kontrolle!” (njemačkog televizijskog programa Kabel Eins) koji su snimali cijelu situaciju rekao kako ne zna zašto je žena tako sretna kad su je kaznili.

 

Starici je savjetovao da cigarete više ne skriva ispod mahuna.

 

Grude.com/Fenix-magazin/MD

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Švercer 19.04.2019 10:34 sati
    Imaš li ime bake da radi za mene, na veliko ćemo...
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio