Vučić i Dodik okupili 150 tisuća ljudi! 'RS je država'

Datum objave: 20.04.2019   Broj čitanja: 328
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je u petak u Beogradu političkim protivnicima u zemlji da ne pristaje na ultimatume i nasilje, Zapadu kako Srbija ustrajno želi u EU, ali uz vojnu neutralnost i dobre odnose s Kinom i Rusijom, a vlastima u Prištini da moraju ukinuti carine na robu iz Srbije ako žele dijalog obraćajući se oko sto tisuća svojih pristaša na skupu potpore nakon pet mjeseci oporbenih prosvjeda.
Vučić i Dodik okupili 150 tisuća ljudi! 'RS je država'

 

"Ja večeras o onima koji su politički protivnici neću reći ni jednu jedinu riječ - govorit ću o našoj Srbiji i našoj budućnosti", rekao Vučić na velikom skupu potpore koji je, prema službenim procjenama policije, okupio između 140.000 i 150.000 ljudi iz cijele zemlje.

 

Prema Vučićevim tvrdnjama bilo ih je i iz svih zemalja bivše Jugoslavije - od Sjeverne Makedonije i Crne Gore do BiH i Hrvatske.

 

Milorad Dodik istaknuo je da, zahvaljujući snažnoj Srbiji, važno znati da njezina budućnost "podrzaumijeva mir među svim narodima koji dijele ovaj balkanski prostor".

 

"Mi u Republici Srpskoj možemo reći da je RS trajna kategorija i država u kojoj žive Srbi, a Srbija je zemlja i država u koju smo zagledani i zemlja našeg idenititeta".

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio