Komarica: Molimo osobito za one rasute po bijelom svijetu

Datum objave: 21.04.2019   Broj čitanja: 245
Banjolučki biskup i dobitnik Ordena časti RS-a Franjo Komarica istaknuo je u svojoj poruci da je Isus Krist uistinu uskrsnuo i poručuje svima mir.
Komarica: Molimo osobito za one rasute po bijelom svijetu

 

Stoga je biskup pozvao na mir među ljudima, sugrađanima, susjedima, suvremenicima...

 

- Taj mir molimo danas zajedno za nas nazočne i tolike druge koji nisu na svetim misama, koji nemaju ni crkve ni svećenika blizu, osobito oni koji su rasuti po bijelom svijetu, gdje nema ni katoličke crkve, ni svećenika. Ali oni dobro znaju da je danas Uskrs i oni žele da žive kao uskrsli ljudi – rekao je biskup banjalučki.

 

I predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku, povodom predstojećeg Uskrsa, nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima i biskupu u RS-u Komarici, svećenstvu i svim građanima katoličke vjeroispovijesti.

 

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, upućujem Vama i svim velikodostojnicima Rimokatoličke crkve i vjernicima najiskrenije čestitke, sa željom da Uskrs proslavite u miru, blagostanju i radosti, zajedno sa svojim najbližim, istaknuo je Dodik.

 

On je naglasio da je ovaj veliki blagdan ujedno i prilika za podsjećanje na temeljne kršćanske vrijednosti posvećene miru, ljubavi, razumijevanju i poštovanju među narodima i svim ljudima dobre volje u izgradnji društva u kojem živimo, priopćeno je iz ureda srpskog člana Predsjedništva BiH.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio