Grude: Poznati novi detalji za zgradu duhanske stanice, stare policije...

Datum objave: 23.04.2019   Broj čitanja: 1643
U proteklom razdoblju kod grudskog načelnika Ljube Grizelja boravilo je vodstvo Vlade ZHŽ-a na čelu s predsjednikom Zdenkom Ćosićem. Među brojim temama, razgovaralo se o neaktivnoj imovini koja je u županijskom vlasništvu.
Grude: Poznati novi detalji za zgradu duhanske stanice, stare policije...

 

Između ostalih tu je i duhanska stanica. - Ozbiljan teret nad duhanskom stanicom je ovrha bivših radnika koji su sve dali na sud i dobili. Međutim, Općina je i dalje spremna preuzeti obveze, a da zauzvrat dobije imovinu, ali da ta imovina ne bude ograničena u smislu njenog korištenja - kazao je grudski načelnik Ljubo Grizelj istaknuvši da vjeruje kako će se naći rješenje, donosi portal Grude.com. Istaknuo je i da zbog toga nije završeno ni veliko parkiralište iznad duhanske stanice koje sluši svrsi, međutim nije asfaltirano. Problem je što je i ono zahvaćeno neriješenim odnosima iz ranijih vremena.

 

Grizelj se dotaknuo i stare zgrade policijske zgrade koja je također u vlasništvu županije. - Županija je vlasnik zgrade i što god ona želi raditi od nje, neka radi. Mi smo također nudili rješenje, a naša odgovornost je samo tolika da želimo da taj prostor bude uređen. Znači, Županija je vlasnik i mi tražimo od nje da radi nešto od te zgrade ili da je daruje u vlasništvo općine Grude. Što god se od nje napravit bit će bolje nego što je ovo sada - istaknuo je Grizelj, javlja portal Grude.com.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio