Stolarija Zovko nakon požara: Krećemo skromno, ali odlučno u obnovu

Datum objave: 23.04.2019   Broj čitanja: 494
Stolarija Zovko d.o.o. iz Širokog Brijega koja je u velikom požaru skoro u potpunosti uništena obratila se javnosti otvorenim pismom zahvale na svekolikoj podršci u ovim teškim trenucima za ovu tvrtku.
Stolarija Zovko nakon požara: Krećemo skromno, ali odlučno u obnovu

 

Njihovo otvoreno pismo zahvale s portala Vrisak.info prenosimo u cijelosti.

 

Duboko dirnuti reakcijom: susjeda, rodbine, prijatelja, zaposlenika, VD Široki Brijeg, VD Grude , VD Ljubuški, PU Široki Brijeg, medija, predstavnika županijske i gradske vlasti na čelu sa gradonačelnikom gospodinom Mirom Kraljevićem, sugrađana i gospodarstvenika, osjećamo potrebu i obvezu obratiti se javnosti, kratkim otvorenim pismom.

 

Stolarija Zovko d.o.o. utemeljena je prije 35 godina kao malo obiteljsko poduzeće. U počecima zapošljavalo je svega nekoliko članova obitelji te se s godinama razvilo i izraslo u respektabilno poduzeće sa preko 20 zaposlenih koji su radeći u našoj stolariji osiguravali egzistenciju svojim obiteljima.

 

Godinama smo se marljivim radom širili i dosegli partnere u najzahtjevnijim dijelovima EU, gdje smo naše proizvode plasirali između ostalog i u Njemačku, Austriju, Italiju i Nizozemsku.

 

Neprekidnim ulaganjem u modernizaciju proizvodnih pogona, osiguravali smo stabilna radna mjesta, a time ostanak i opstanak u Bosni i Hercegovini.

 

Naš dugogodišnji kontinuitet prekinut je 18. travnja u jutarnjim satima kada je došlo do požara širokih razmjera u kojem je nepovratno uništeno sve za što smo se godinama borili i radili. Unatoč tome zahvalni što ova velika tragedija nije odnijela niti jedan ljudski život.

 

Prvi u pomoć pristigli su susjedi, vatrogasci, rodbina, zaposlenici i svi sugrađani koji su na bilo koji način mogli pomoći u spašavanju, kako naše imovine tako i radnih mjesta.

 

Da smo uistinu blagoslovljeni potvrdili su nam brojni poslovni partneri-prijatelji, gospodarstvenici i pojedinci koji su ponudili svekoliku pomoć, za što se ovim putem iskreno zahvaljujemo.

 

Posebno hvala našim kupcima i dobavljačima koji su iskazali veliko razumijevanje za naše međusobne obveze i time nam olakšali oporavak poduzeća i očuvanje radnih mjesta.

 

Danas, samo nekoliko dana nakon velikog gubitka informiramo najprije poslovne partnere, zaposlenike i cijelu javnost da uz vašu pomoć, ohrabreni krećemo skromno, ali i odlučno u obnovu naših proizvodnih pogona s ciljem da se svi naši zaposlenici vrate na radna mjesta.

 

Izuzetno sretni što ovaj nemili događaj nije završio tragično po ljudski život, još jednom izražavamo zahvalnost svima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu kako bi Stolarija Zovko ponovno oživjela, navodi se u priopćenju.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio