Radi se na dolasku PAPE FRANJE u Mostar

Datum objave: 27.04.2019   Broj čitanja: 394
Dragan Čović je uoči sjednice novinarima izjavio kako se sa Sabora HDZ-a BiH želi poslati „pružena ruka zajedništva prema svima“, a upitan koji će biti prioriteti stranke u narednom razdoblju, on je kazao:
Radi se na dolasku PAPE FRANJE u Mostar

 

- Ima puno iskušenja i izazova, ali i zadataka za koje sam uvjeren da imamo snažno stranačko rukovodstvo, koje će, uvjeren sam, danas biti ponovo izabrano i koje može odgovoriti na te izazove da ostvarimo elemente potpune jednakopravnosti Hrvata i jedne funkcionalne i europske Bosne i Hercegovine - kazao je Čović.

 

Također, on je dodao da mu veliko zadovoljstvo pričinjava to što današnjem Saboru nazoči predsjednik Vlade Republike Hrvatske, odnosno predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

 

U obraćanju sabornicima predsjednik Dragan Čović pozdravio je goste iz partnerskih SDA, SNSD-a i SBB-a s kojima grade novu vlast. Najavio je uspostavu Vijeća ministara u narednih 15 dana.

 

Čović je rekao i kako se radi na posjetu pape Franje Mostaru, što je izuzetno velika stvar s obzirom na brojne probleme Crkve u Hercegovini koju, vjeruje se, očekuju bolji dani jer uskoro dolazi novi biskup, a Papinski izaslanik Henryk Hoser već je preuzeo Međugorje.

 

Grude.com/agencije

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • istina27.04.2019 16:48 sati
    Isus se okrenio na majke i zene na kriznom putu, neplacite mene vec placite za svojom djecom. Kad svi odu sa tih prostora onda cete se sjetiti svih Hrvatskih majki koje su bile jedini heroji radjajuchi svoju djecu za goli opstanak i tako su cuvale svoj indetitet i narod.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio