Maloljetnika iz BiH u Njemačkoj ubio migrant!

Datum objave: 07.05.2019   Broj čitanja: 476
U bolnici u Münchenu u petak je preminuo 17-godišnji mladić nakon što ga je prije dva tjedna na benzinskoj crpki „Agip“ u Münchenu napao Afganistanac i nanio mu smrtonosne ozljede nožem. Radio Sarajevo javlja da je ubijeni mladić Alen D. iz BiH.
Maloljetnika iz BiH u Njemačkoj ubio migrant!

 

Njemački mediji jučer su javili kako je u Parizu uhićen njegov ubojica Afganistanac Amir U. (21. godina) kao i njegov pomagač, također Afganistanac (20. godina).

 

Kako su objavili njemački mediji, ubijeni mladić je bio s četvoricom prijatelja na Veliki petak na benzinskoj postaji „Agip“ u Herzog-Wilhelm Strasse u Münchenu.

 

Dok su se mladići zabavljali te pravili selfije, naišla su dvojica Afganistanaca kojima je zasmetalo njihovo snimanje. Afganistanci su pretpostavili kako je 17-godišnji mladić i njih snimio. Prišli su mu a jedan od Afganistanaca mu je oteo mobitel te ga bacio na asfalt i razbio. Izbila je svađa. Afganistanac (21) je izvadio nož i zadao smrtonosne ubode Alenu D.

 

Nakon toga, Afganistanac Amir U. i njegov pomagač su pobjegli. Kako prenose njemački mediji, Amir U. je došao u Njemačku 2006. godine i iza sebe ima podeblji policijski dosje.. Bio je optuživan zbog prodaje droge i napada na policiju.

 

Nakon zločina kojeg je počinio tu večer, Afganistanac Amir U. je napustili Njemačku i zajedno sa drugim Afganistancem je pobjegao u Francusku i skrivao se u Parizu. Nakon raspisanog Europskog uhitbenog naloga, u Parizu ih je otkrila i uhitila francuska policija.

 

Ministar unutarnjih poslova Bavarske Joachim Herrmann (CSU) izjavio je za Bild je kako su zadovoljni zbog uhićenja, ali je šokantno što je žrtva preminula od posljedica dva tjedna kasnije. Münchenska policija je brzo identificirala dvojicu osumnjičenih i raspisala europske uhidbene naloge. Tužiteljstvo traži brzo izručenje optuženih. Sad sve ovisi od francuske Vlade”, kazao je Herrmann.

 

Pišući o ubijenom Alenu D., njemački mediji navode kako su iza njega ostali roditelji i mlađi brat. Išao je u školu i bio je sportski tip.

 

BiH mediji javljaju kako će Alen biti sahranjen u BiH, a njegovi prijatelji prikupljaju novac kako bi platili pogrebne usluge i pokopali nesretnog mladića u njegovoj domovini.

 

Fenix-magazin/MD

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio