PAPA FRANJO SLUŽBENO LEGALIZIRAO MEĐUGORJE! HODOČAŠĆA SU DOPUŠTENA

Datum objave: 12.05.2019   Broj čitanja: 1487
Papa Franjo odobrio hodočašća u Međugorje, objavio je mons. Henryk Hoser jutros na misi u Međugorju uz apostolskog nuncija u BiH mons. Luigina Pezutta.
PAPA FRANJO SLUŽBENO LEGALIZIRAO MEĐUGORJE! HODOČAŠĆA SU DOPUŠTENA

 

 

Priopćenje donosimo u cijelosti:

 

Papa Franjo je odredio da je moguće organizirati hodočašća u Međugorje uvijek pazeći da ne budu tumačena kao priznanje poznatih događaja koji još zahtjevaju ispitivanje sa strane crkve, tj da ne stvaraju na bilo koji način zabludu i dvosmislenost u doktrinalnom smislu.

 

Isti kriterij moći će biti primjenjen na pastire svakog reda i stupnja koji žele poći u Međugorje i tamo slaviti i suslaviti na svečan način.

 

Večernji list

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Istina12.05.2019 15:29 sati
    Da nije bilo Gospe za Hrvate se nebi znalo. Tko nepriznaje Gospu nepriznaje ni Hrvate.
  • Istina12.05.2019 14:31 sati
    Nemojte da vas ispraznost uchi o lupezima ili lovcima na ljude i ljudske dushe, sjetite se sto je Isus Krist rekao;''koliko imate Mastera Lordova i Bogova i koga slijedite. Katolici vjeruju u Isusa Krista tj tumace novi zavjet a lovci su oni iz starog zavjeta i josh vrebaju na ljudske dushe ne za vjecni spas nego propast dusha.Kad izgubish dushu izgubio si sve. Zato nezalazite svoje dushe tj onima koji koji kupuju vrijeme ili ga nemaju jer su se zakleli sotoni..sto se kaze obicnim jezikom cuvajte se onih koji kradu Bogu dane. Zato se djeca uche od malena i savladaju katehetu ili vjeronauk.Abibliju ucitelji ili svecenici trebaju dobro objasniti.
  • Istina12.05.2019 13:07 sati
    Vjera bez djela je mrtva..Gospe moja prosvitli nashe lidere da zapocmu misliti i razvijati gospodarstvo. Sve sto se radi i cini na ispraznosti i sotonizmu osudjeno je na propast tj. propast systema i organizacija gdje ni buducha globalna organizacija nece imati temelje sigurnosti nego haos.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio