DALIĆ: SVI SMO MI HRVATSKA! DINAMO I HAJDUK DVA SU KLUBA BRATSKA

Datum objave: 12.05.2019   Broj čitanja: 341
Humanitarni spektakl u Ciboni okupio je brojne nogometne legende Modrih, ali i Prve HNL. Momčad Dinamo 90-ih koja je prozvana “Slavkovi prijatelji” predvodio je bivši kapetan Hrvatske Zvonimir Boban.
DALIĆ: SVI SMO MI HRVATSKA! DINAMO I HAJDUK DVA SU KLUBA BRATSKA

 

Igrali su i Kujtim Shala, Vjekoslav Škrinjar, Igor Cvitanović, Željko Cupan, Dario Šimić, Primož Gliha, Andrej Panadić, Željko Adžić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Željko Adžić, te Gregor Židan.

 

S druge strane stajala je ekipa koju su s klupe vodili izbornik druge reprezentacije svijeta Zlatko Dalić i Joško Jeličić, a igrali su Silvio Marić, Adrian Kozniku, Tomo Šokota, Mate Baturina, Kruno Lovrek, Darko Raić Sudar, Josip Buljat, Mate Baturina, Željko Pavlović i Hrvoje Čale.

 

Zvonimir Boban i izbornik Zlatko Dalić bili su u fokusu zagrebačke publike. Dalića su svi tražili selfie, autogram, a na red je došla i izjava viceprvaka svijeta. Na opasku novinarke da nije Dinamovac rekao je: "Ja sam Dinamovac, Hajdukovac, Osijek, Rijeka... sva sam ja! Jer najgore je ovo što mi radimo, to što se dijelimo. Koji Hajduk? Koji Dinamo? Mi smo svi Hrvatska i to je najvažnije. Kada sam bio mališan pjevao sam "Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska, njima se ponosi čitava Hrvatska". I ja to i danas guram"

 

Boban je pjevao s BBB-ima. Gledatelji su mu skandirali od trenutka kada je istrčao na parket Draženove dvorane:

"Nogomet nam je valjda najprirodnija stvar na svijetu i kad ovako nešto doživimo, onda shvatimo koliko smo loptom obilježeni. Uvijek je predivno naći se sa starim prijateljima i suigračima, pogotovo kad su razlozi ovakvi. Našli smo se zbog Slavkovog sina, zbog Dinama, zbog Zagreba!" kazao je Boban.

 

Istaknuo je atmosferu za koju kaže da je bila predivna.

 

"Predivna. Nimalo fejk nego baš ono... Od srca. Hvala našim plavim dečkima i svima koji su došli."

 

Novinari su mu predložili da češće dolazi u Hrvatsku iz Švicarske, gdje radi u UEFA-i.

 

"Švicarska je sjajna, ali hladnija, ova toplina ovdje, to je čudo. A ja dođem često, samo me uvijek ne vidite", dodao je.

 

Pogledajte video:

 

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio