Neviđena tuga kod Žepča: Roditelji dječaka koji je upao u rijeku hospitalizirani

Datum objave: 14.05.2019   Broj čitanja: 1336
Obitelj i mještani Begovog Hana kod Žepča, danas od 12 sati, neumorno tragaju za šestogodišnjim dječakom Ibrahimom Mešeljevićem koji je, vozeći biciklo, izgubio ravnotežu te je, u pokušaju da spasi bicikl, upao u nabujali potok Mračaj.
Neviđena tuga kod Žepča: Roditelji dječaka koji je upao u rijeku hospitalizirani
 
Od tada mu se gubi svaki trag, a scene na mjestu događaja nisu nikoga ostavile ravnodušnim. Plač i jecaj obitelji, ledili su krv u žilama prisutnih.
 

Nitko nije mogao ostati imun ni na trenutak kada je iz nabujalog potoka izvučen dječakov bicikl, međutim, od šestogodišnjaka ni traga.

 

Iako je službeno potraga završila, pred obitelji i mještanima duga je i besana noć.

Prema riječima dječakovog rođaka Adnana Mešeljevića, nitko od njih ne može otići kući, svi traže malenog dječaka i nadaju se najboljem ishodu.

 

-Rođaci, sva muška rodbina i mještani idu niz rijeku Bosnu i tražimo ga. Uglavnom su to stariji, jer je teren opasan, rijeka je jako velika. Ne idemo kući niti spavati dok ga ne nađemo - kaže nam Mešeljević.

 

On je pozvao sve ljude dobre volje, koji su u mogućnosti i s vremenom, da im se pridruže u akciji, kako bi se dječak čim prije pronašao.- Svi se nadamo da je još živ. Molimo dragog Boga da ga što brže nađemo. Zbog toga molimo ljude da se u što većem broju pridruže akciji, koja će trajati konstantno 24 sata sve dok ga ne pronađemo - apelira Mešeljević.

 

Svi vjeruju u jedno - da će dječaka pronaći živog.

 

Roditelji hospitalizirani u bolnicu

 

Roditelji dječaka, usred pretrpljenog šoka zbog tragedije koja im se dogodila, hospitalizirani su danas u Županijsku bolnicu Zenica.

 

Grude.com/Avaz.ba

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio