Mikulić: Godinama uvjeravam sud da sam glumac, a ne sladoledar

Datum objave: 04.06.2019   Broj čitanja: 398
Glumac Dražen Mikulić osam godina pokušava uvjeriti sudstvo da nije sladoledar iz Zagreba, piše Novi list.
Mikulić: Godinama uvjeravam sud da sam glumac, a ne sladoledar

 

Mikulić tvrdi da se radi o zabuni i zamjeni identiteta te da je on glumac, a ne istoimeni sladoledar koji je u Šibeniku u srpnju 2011. prodavao sladoled na štandu. Državni inspektorat prekršajno je prijavio spomenutog vlasnika obrta jer nije prijavio radnicu, nije joj platio mirovisnko i zdravstveno osigranje ni potpisao ugovor o djelu.

 

Dražen Mikulić je proglašen krivim te mora platiti četiri tisuće kuna kazne i troškove suda u iznosu 400 kuna.

 

Mikulić tvrdi da radnicu Branku M. nikad u životu nije vidio.

 

- Sud nikad nije proveo suočenje glavnog i jedinog svjedoka postupka, te žene i mene, kao osuđenika iako kroz cijeli postupak tvrdim da istu nisam nikada vidio. Četiri godine sam tražio suočenje s tom radnicom, nije mi se udogovljilo, našao sam se u raljama administrativnog žrvnja - kaže riječki glumac za Novi List.

 

Osuđenik je podnio zahtjev za obnovu postupka navodeći da ima novi dokaz. Radi se o zakupu javne gradske površine u Šibeniku, Obala palih omladinaca, za postavljanje štanda. Mikulićeva odvjetnica Vesna Žic kaže da je podnijela žalbu protiv rješenja Prekršajnog suda naglasivši u žalbi da podnesen ugovor o zakupu itekako jest novi dokaz. 

 

- Dovljno je ukucati ime dotične osobe u obrtničkom registru pa da vam bude javno da takav čovjek doista postoji, ali u Zagrebu, s obrtom koji se zove Art Deco - kaže Žic.

 

- Uzalud moje pisanje sudu, kaže da nisam ja ta osoba, da je došlo do zamjene, da nikad nisam radio u Šibeniku, da nisam prodavao sladoled i da ne moram platiti kaznu od 4 tisuće kuna - kaže Mikulić.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio