FOTO: Upriličen završni koncert Osnovne glazbene škole Grude

Datum objave: 04.06.2019   Broj čitanja: 914
Večeras je u prepunoj kinodvorani Grude upriličen završni koncert učenika Osnovne glazbene škole Grude i njihovih profesora.
FOTO: Upriličen završni koncert Osnovne glazbene škole Grude


U 36 točaka programa, predstavili su se mali i veliki zbor, harmonikaški kvintet, tamburaški sastav, solisti na glasoviru, harmonici i gitari, te gošća večeri flautistica Marija Pišković, čijim nastupom je najavljena mogućnost upisa u smjer flaute u sljedećoj školskoj godini.

 

Na programu se između ostalih svirala djela J.S.Bacha, S.Prokofjeva, P.I.Čajkovskog, L.v.Beethovena, Rimski-Korsakowa..

 

Na kraju programa ravnateljica Katarina Katura zahvalila se na poseban način Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta na čelu s ministricom Ružicom Mikulić, te načelniku Ljubi Grizelju čijom inicijativom je kupljen novi klavir koji je večeras prezentiran i na njemu su nastupili učenici. Ispraćena je i ovogodišnja generacija šestih razreda. Ravnateljica im je poželjela uspjeh u budućem školovanju u nadi da će bar nekoliko njih ostati u glazbenim vodama.Večerašnji program pripremili su profesori Ivana Pinjuh, Ivana Pekas, Brigita Šilić, Marina Miloš, Gabrijela Iličić, Antonija Šušak, Mladen Tomić, Zvonimir Pejić i Katarina Katura.


Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio