Kako su sarajevski portali presudili obitelji koja je jutros poginula

Datum objave: 07.06.2019   Broj čitanja: 1865
Onako kako presuđuju Hrvatima u BiH, forsiraju da im se biraju predstavnici i slično, tako su neki sarajevski mediji u dobroj mjeri dali doprinos pogibiji Almira Brkića, njegove supruge i njegove kćeri.
Kako su sarajevski portali presudili obitelji koja je jutros poginula

 

Naime, neki su saznavali, a nazivaju se najposjećenijima u državi, da je Almir s krivotvorenom diplomom predavao matematiku. Međutim nitko od njih nije uzeo izjavu od sada pok. Almira da provjeri njegovu stranu priče. Također, nitko nije spomenuo ime i prezime tog pojedinca ili možda više njih koji su prodavali diplome. Oni su ostali zaštićeni, a jedan mali prosvjetni djelatnik imenom i prezimenom, s plaćom manjom od 1.000 KM ostao je osramoćen.

 

S takvim teretom, problemima koje je nosio u sebi, jutros je vozeći doživio prometnu nesreću, izgubio život, a stradala je i njegova supruga i njegova kćer.

 

I što će ti sarajevski portali, mediji, danas - sutra ako se dokaže Almirova nevinost, reći njegovoj drugoj djevojčici, siročetu koje je danas ostalo bez oca, majke i sestre? Kako će objasniti da su jedva čekali saznati njegovo ime i prezime da ga javno osramote bez provjere njegove strane priče.

 

Sarajevski mediji djeluju u glavnom gradu BiH i imaju puno bolji pristup fondovima, natječajima, tvrtkama, strancima... i to obilato koriste, a u obračunu s ljudima neki od njih idu ljigavo do kraja. Već sada neki od njih skidaju svoja ekskluzivna saznanja o diplomi pok. Brkića svjesni da su saznali samo njegovo ime i prezime, a nikad njegovu stranu priče, PRIČE KOJA NIKAD NIJE DOBILA SUDSKI EPILOG, a oni su već presudili.

 

Počivali u miru Brkići.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 07.06.2019 15:56 sati
    Počivali u miru
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio