GRUDE: Crveni križ Grada Zagreba u posjeti Grudama i Hercegovini

Datum objave: 15.06.2019   Broj čitanja: 418
Tajnik Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke Josip Zelenika prezentirao je mjesto i ulogu županijskog Crvenog križa u državnoj i federalnoj strukturi crvenog križa.
GRUDE: Crveni križ Grada Zagreba u posjeti Grudama i Hercegovini

 

U sklopu trodnevnog radnog posjeta izaslanstva Gradskog društva Crvenog križa Grada Zagreba na čelu s ravnateljem Petrom Penavom, Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke organizirao je prezentacijsku večeru na kojoj su predstavljeni rad i funkcioniranje Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke i Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

 

Pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bošnjak prezentirajući organizaciju sustava civilne zaštite od države do lokalne razine naglasio je mjesto i ulogu županijske Uprave civilne zaštite u cjelokupnom sustavu zaštite i spašavanja, te planove Uprave civilne zaštite u narednom periodu istaknuvši izgradnju skladišta za potrebe civilne zaštite i Crvenog križa.

 

 

Tajnik Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke Josip Zelenika prezentirao je mjesto i ulogu županijskog Crvenog križa u državnoj i federalnoj strukturi crvenog križa. Zelenika je predstavio rad u protekloj i planove Crvenog križa u 2019. godini, te izrazi zadovoljstvo s uspostavljanjem suradnje s Gradskim društvom Crvenog križa Grada Zagreba.

 

Tijekom večeri razgovaralo se o stanju struktura civilne zaštite i Crvenoga križa u ŽZH, te mogućnostima suradnje s Gradskim društvom Crvenog križa Grada Zagreba.

 

 

Osim članova Predsjedništva Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke na čelu s predsjednikom Viktorom Grbavcem na prezentacijskoj večeri nazočili su i predstavnici civilne zaštite općina/gradova u ŽZH, Uprave civilne zaštite ŽZH, općinskih/gradskih organizacija Crvenog križa u ŽZH (predsjednici i tajnici).

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio