FOTO/VIDEO: Najskuplji turnir na Balkanu odigran u Širokom Brijegu

Datum objave: 21.06.2019   Broj čitanja: 958
Više od pet tisuća ljudi gledalo je četvrtfinale, polufinale i finale malonogometnog turnira na Trnu, u Širokom Brijegu.
FOTO/VIDEO: Najskuplji turnir na Balkanu odigran u Širokom Brijegu

 

WWIN TRN 2019. prvaku je donio 8 tisuća KM, za drugo mjesto nagrada je bila 3.000 KM dok je trećeplasirani uzeo 1.000 KM. S obzirom na fond glavnih nagrada i činjenicu da su do finala došle čak i slovenske i hrvatske malonogometne zvijezde onda je jasno kakav je renome turnira kojeg zovu najskuplji turnir na Balkanu.

 

Ekipa portala Grude.com bila je na finalnoj večeri gdje su snage u finalu odmjerile ekipe Mikra Matic i Vila Bili. Da se radi o profesionalcima koji ništa ne prepuštaju slučaju pokazala je i činjenica da je u regularnom dijelu završilo 0:0, a da se obrambenim zadacima pristupalo maksimalno.

 

Nakon penala Mikra Matic je slavila rezultatom 4:1. Večer su uveličali i mlađi uzrasti koji su odigrali revijalnu utakmicu, a plesom su tribine rasplesale djevojčice i djevojke iz Hrvatskog plesnog kluba Široki.

 

Organizirana je i bogata tombola, a kladionica WWIN i njezini partneri u organizaciji turnira dali su sve od sebe da Trn ponovno zablista.

 

Donosimo vam fotografije i video penala sa završne večeri.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio