Nevrijeme u Hrvatskoj: Grom udario u kuću, jedna osoba ozlijeđena

Datum objave: 22.06.2019   Broj čitanja: 199
Zbog nevremena i jake kiše, u Zagrebu u subotu popodne i navečer vatrogasci su morali intervenirati na više od 30 lokacija, a bili su i u naselju Retkovec gdje je jedna osoba ozlijeđena i pružena joj je hitna medicinska pomoć nakon što je, uslijed udara groma, izbio požar na krovištu kuće.
Nevrijeme u Hrvatskoj: Grom udario u kuću, jedna osoba ozlijeđena

 

Iz Vatrogasnog operativnog centra zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe izvijestili su da je između 15 i 19 sati bilo više vatrogasnih intervencija zbog nevremena na širem zagrebačkom području.

 

Zagrebačka javna vatrogasna postrojba bila na 14 intervencija, a dobrovoljna vatrogasna društva intervenirala su 20 puta i to zbog uklanjanja srušenih stabala i ispumpavanja podruma.

 

Na području Susedgrada, u blizini adrese Žlebec 15, vatrogasci i djelatnici HEP-a sanirali su oštećeni naponski kabel, izvijestili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

 

A i u  mjestu Zagrađe pored Pletenice je bilo jako nevrijeme te je grom lupio u neposrednoj bilizini mjesta gdje je jedno kućanstvo ostalo bez struje. - Jako se čulo, ostali smo bez struje te smo odmah obavijestili HEP - ispričao nam je čitatelj koji je poslao video.

 

24sata.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio