Oprez: Evo kako se krade na plažama

Datum objave: 03.07.2019   Broj čitanja: 374
Jedna od krađa počinjena je dok se oštećeni nalazio u moru..
Oprez: Evo kako se krade na plažama

 

Kako je objavila PU splitsko-dalmatinska, tijekom proteklog vikenda zabilježeno je ukupno pet krađa na splitskim plažama Bačvice i Firule, te na plažama u Brelima i Makarskoj, na štetu hrvatskih i stranih državljana.

 

Sve krađe počinjene su tako što su oštećeni svoje torbe i ruksake s vrijednim predmetima mobitelima, naočalama, novcem i sl. ostavili bez nadzora, pa su počinitelji iskoristili njihovu nepažnju i vrijeme za koje su se nalazili u moru ili na drugom mjestu i počinili krađu.

 

-Kako bi spriječili buduće slične događaje skrećemo pozornost građanima na počinjene krađe, te savjetujemo da prilikom odlaska na plažu svoje predmete torbe, ruksake i sl. ne ostavljaju bez nadzora, posebno ne na dulje vrijeme.

 

Jedna od navedenih krađa počinjena je dok se oštećeni nalazio u moru, gdje je boravio više od sat vremena, odnosno da ih prilikom odlaska u more ostave na sigurnom mjestu.

 

Također, prilikom odlaska na plažu ne nosite sa sobom vrijedne predmete, poput nakita, veće količine novca, dokumente i slično – stoji u obavijesti PU splitsko-dalmatinske.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio