''Grude i Široki Brijeg izjednačiti sa standardom u Kalesiji''

Datum objave: 04.07.2019   Broj čitanja: 708
Zapadna Hercegovina godinama je trn u oku profašističkim snagama koje su iznjedrili El Mudžahid i radikalne struje iz SDA, DF-a i drugih probošnjačkih stranaka.
''Grude i Široki Brijeg izjednačiti sa standardom u Kalesiji''

 

Upravo su takve struje na vlast dovele i Željka Komšića, a u zabitnim mjestima u kojima žive Bošnjaci davale su se i instrukcije o glasovanju za njega na listopadskim izborima prošle godine. Upravo zbog takvih glasača Komšić je postao predsjednik.

 

Izvor portala Grude.com koji radi u Sarajevu ispričao nam je što su planovi radikalnih bošnjačkih snaga koje ne žele Hrvate iz BiH i koji ih smatraju remetilačkim čimbenikom unitarne Bosne i Hercegovine u kojoj će dominantno biti samo jedan narod. - Znamo da su u hrvatskim općinama i županijama plaće najveće i da se najviše radi i izvozi upravo u takvim krajevima. Onda najvažnije je takve općine i županije oslabiti, a to se čini preko nepravednog Zakona o pripadnosti javnih prihoda koji itekako osnažuje Sarajevo. Sustavno se osiromašuje hrvatske općine i županije, a radi se pritisak preko sarajevskih medija da se inspekcija doslovno preseli u Hercegovinu. Cilj ovakve politike je svesti Grude, Široki Brijeg i druge razvijene hrvatske općine i gradove u BiH da budu na razini Kalesije u kojoj je prosječna plaća oko 600 KM, a naravno da je kod privatnika i manja. U budućoj federalnoj i državnoj vladi na novim nepovoljnim zakonima za Hrvate ustrajati će prvenstveno bošnjački partner DF jer Komšić mora svojim glasačima odati zahvalnost, ali vratiti dug SDA-u gdje je njihova baza. Hrvatski dužnosnici ne smiju nasjesti na podvale koje im se pripremaju - istaknuo je sugovornik.

 

Ovo je isprobana taktika s obzirom da je Alijansa za promjene početkom tisućljeća napravila udar na Hercegovačku banku. Kad ih se tako nije srušilo išlo se s lobiranjem kod hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića da ih se počne ponižavati s druge strane granice. Onda je uslijedio Željko Komšić kao najveća tragedija poslijeratnog bosanskohercegovačkog društva, a točka na i bila je Platforma u koju su "usisani" i izdajnici Hrvati koji su kao takvi krenuli u obračun sa svojim narodom u Bosni i Hercegovini. Prošle godine ponovno se dogodio Željko Komšić, a nakon silnih pokušaja slabljenja moći ovog naroda, smišlja se strategija za novi obračun.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio