Ero.tel: Aluminij spašen do kraja godine! Uprava odlazi!

Datum objave: 04.07.2019   Broj čitanja: 636
Vlada Federacije BiH u ovim trenutcima raspravlja o stanju u mostarskom Aluminiju. Kako doznaje Ero.tel, neće biti gašenja električne energije Aluminiju, ali će se morati u što kraćem vremenu krenuti sa korjenitim promjenama.
Ero.tel: Aluminij spašen do kraja godine! Uprava odlazi!

 

-Električnu energiju će plaćati Glencore 50 eura po megavatu do kraja godine, a sada će se tražiti tko će plaćati razliku cijene – rekli su nam naši izvori.

 

Također, naši izvori su potvrdili kako će kasnije tijekom dana premijer Fadil Novalić razgovarati sa radnicima Aluminija koji su krenuli prema Sarajevu.

 

Nakon svega što se događa, ne samo zadnjih dana nego i mjeseci jasno je kako aktualna uprava nema kapaciteta rješavati probleme s kojima se Aluminiji suočio. Bilo kakvo produženje života Aluminija uz zadržavanje aktualnog vodstva nema smisla. To je pitanje koje će se morati rješavati odmah nakon što bude donešena odluka o nastavku rada Aluminija, odnosno, osiguranja električne energije – rekli su sugovornici iz Vlade FBiH za Ero.tel.

 

S obzirom da je Mijo Brajković prije nekoliko dana javno rekao kako se spreman vratiti u Aluminiji i pomoći opstanak tvrtke, a njegov primjer bi slijedili svi oni radnici koji su tvornicu digli iz pepela i napravili od nje giganta, jako je moguće da se takav scenariji i dogodi.

 

Ali prije treba osigurati nastavak rada Aluminija.

 

AU: Ero.tel

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio