Foto kabina je hit na ovogodišnjem Vučko Trailu

Datum objave: 05.07.2019   Broj čitanja: 135
Planinarsko društvo Željezničar i ove je godine na Bjelašnici organiziralo četvrti po redu Vučko Trail 2019.
Foto kabina je hit na ovogodišnjem Vučko Trailu

 

Na najatraktivnijem trail runningu u Bosni Hercegovini, ove je godine sudjelovalo rekordnih 636 natjecatelja iz 21 zemlje, što je čak 200-ak više u odnosu na prošlu godinu. A jedna od stvari koja je plijenila najveću pozornost na utrci svakako bila je Photo Zone foto kabina. Foto kabina odličan je način za kreiranje uspomena i idealan dodatak svakom događanju, što je Argeta među prvima prepoznala i pružila natjecateljima Vučko traila novu razinu zabave.


 

Foto kabina spoj je moderne tehnologije i klasične fotografije i najnoviji hit na događanjima i u promociji brendova. Opremljena je profesionalnim fotoaparatom, bljeskalicom, visokokvalitetnim foto pisačem, računalom i zaslonom osjetljivim na dodir. Svojim inovativnim i atraktivnim dizajnom svakom gostu zapne za oko, a za jednostavno korištenje tu je i asistent koji pruža svu potrebnu podršku u korištenju kabine i ispisu fotografija.

 

Mogućnosti koje Photo Zone foto kabina pruža su široke – osim što je izvor odlične zabave jer gostima i posjetiteljima služi za fotografiranje, fotografije se odmah ispisuju, a mogu se objaviti i na društvenim mrežama te poslati na WhatsApp, Viber ili e-mail. Osim toga, fotografije se mogu preuzeti i iz online galerije, jer je foto kabina spojena na Internet a njome se upravlja pomoću interaktivne aplikacije pomoću zaslona osjetljivog na dodir.


 

Foto kabina je izvrstan način za podizanje atmosfere i svakom događaju daje notu jedinstvenosti, zabave i kreativnosti.

 

Photo Zone foto kabina jednostavna je i zabavna za korištenje za ljude svih dobnih skupina, od najmlađih do najstarijih. Neizostavan dio foto kabine svakako su zabavni rekviziti za fotografiranje, a sve fotografije imaju i jedinstven i personalizirani dizajn sa raznim dekoracijama, logotipovima kompanija, datumima događaja, prilagođenim tekstom i slično.

 

 

Foto kabina spaja ljude!

Foto kabina pretvara svako mjesto u mjesto zabave, smijeha i dobrog raspoloženja. Photo Zone foto kabina pružila je natjecateljima Vučko Traila nezaboravnu zabavu i ostavila mnoštvo lijepih uspomena.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio