Uredniku 'Hercegovačkog portala' prijetio 'pleskom'

Datum objave: 09.07.2019   Broj čitanja: 632
Jutros oko 10h jedan od urednika Hercegovackiportal.com zaputio se do Metkovića.
Uredniku 'Hercegovačkog portala' prijetio 'pleskom'

 

 Tek na granici je primjetio da je ponio sa sobom nevažeći dokument tj osobnu iskaznicu Bosne i Hercegovine. Policajci su ga, kako piše portal, drsko primili nakon čekanja od sat vremena na granici u koloni i rekli mu da se okrene i vrati nazad, i prilikom vraćanja dokumenata došlo je do svađe s graničnim policajcem Republike Hrvatske (ćelavi gospodin četrdesetih godina, koji je bio na smjeni 9.7.2019. u 10h) koji je pritom vulgarno izvrijeđao jednog od urednika portala i prijetio mu ”pleskom”.

 

 Odmah smo nazvali Postaju granične policije Metković koji nam nisu mogli dati više detalja o policajcu i rekli su nam da se obratimo na mail službenim putem.

 

"Molimo nadležne i odgovorne institucije, u ovom slučaju Postaju granične policije Metković da što prije provjeri i ispita okolnosti i detalje ovog slučaja i ovog ako ga možemo nazvati policajca, jer uvjereni smo da službena osoba sa dugim radnim stažom nikako ne bi ni u kojem slučaju smjela vrijeđati putnike i prijetiti im udarcima. Ako je potrebno i kamere pregledati pa se sa njih može utvrditi istinitost ovog događaja", priopćili su s navedenog portala.

 

Hercegovački portal

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio