Prvi predsjednik Izvršnog odbora općine Grude nazočio konstituirajućoj sjednici Predsjedništva i Središnjeg odbora Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH

Datum objave: 09.07.2019   Broj čitanja: 671
Danas je u Mostaru u Domu HDZ-a BiH održana je konstituirajuća sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH.
Prvi predsjednik Izvršnog odbora općine Grude nazočio konstituirajućoj sjednici Predsjedništva i Središnjeg odbora Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH


Na konstituirajućim sjednicama usvojeni su poslovnici u o radu Predsjedništva i Središnjeg odbora Kluba utemeljitelja, te je sukladno Izmjenama i dopunama Pravilnika o ustroju i djelovanju Kluba utemeljitelja raspravljano o načinu i dinamici ustroja Kluba utemeljitelja na gradskoj i općinskoj razini.


Za glavnog tajnika Predsjedništvo Kluba utemeljitelja je ponovno imenovalo Maria Grgića.


Predsjedništvo Kluba je ponovno naglasilo kako će se nastaviti baviti promicanjem vrijednosti političke baštine HDZ-a BiH i Domovinskog rata, smatrajući kako odgovor na hrvatsko pitanje u BiH možemo naći u okvirima slobode i humanizma, poštivanju ljudskih vrijednosti i vrlina, te našeg povijesnog, duhovnog, političkog i ekonomskog narodnog integriteta.


Članovi Središnjeg odbora su ponovno istaknuli ulogu Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH u okupljanju članova HDZ-a BiH iz razdoblja utemeljenja stranke koji žele doprinijeti nastavku očuvanju kontinuiteta i izgradnje Hrvatske demokratske zajednice na izvornim načelima utemeljenja HDZ-a BiH u okviru Programa HDZ-a BiH.


Pozivamo sve sudionika u političkom životu BiH na dijalog, razvitak povjerenja i daljnja nastojanja usmjerena na izgradnju bolje BiH, za svakog čovjeka i svog naroda.

 

Sastanku je nazočio i prvi predsjednik Izvršnog odbora općine Grude, jedan od utemeljitelja HDZ-a BiH i jedan od najbližih suradnika mr. Mate Bobana u vremenu osnivanja Hrvatske zajednice Herceg Bosne Petar Majić.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio