Dječak ozdravio od raka nakon molitve vidjelice Vicke

Datum objave: 11.07.2019   Broj čitanja: 641
Dariu se u dobi od devet godina javljaju simptomi netipični za zdravo dijete njegove dobi. Liječnici su ustanovili da ima tumor na srcu, rijetko oboljenje koje se u nekim okolnostima očituje tek pri iznenadnoj smrti.
Dječak ozdravio od raka nakon molitve vidjelice Vicke

 

Onda, prema pisanju portala Medjugorje-info.com on s obitelji dolazi u Međugorje.


Vidjelica Vicka moli nad bolesnim dječakom i ono sto je uslijedilo zaista je nevjerovatno, vidjelica iz Međugorja čiji je poziv upravo moliti za bolesne, to čini sa silnom ljubavlju, predanjem i snažnom vjerom.

 

Alessandro, otac malenog Daria, pripovijeda još uvijek duboko dirnut, iako je od toga sudbonosnog dana koji se sad već trajno urezao u njegovo pamćenje prošlo nekoliko mjeseci.Zabrinuti roditelji vode ga na dodatne pretrage. Rezultati tih pretraga su uznemirujući i slijedi dijagnoza koju nikad ne bi želio čuti niti jedan roditelj, piše talijanski portal La Luce di Maria.Maleni Dario boluje od vrlo rijetkog tumora na srcu, koji se u nekim okolnostima očituje tek pri iznenadnoj smrti oboljelog.Postoji rizik pada u očaj pokusavajući razuvjeriti roditelje koji gube svojeg ljubljenog sina.


Ne može tu pomoći niti medicina niti istraživanje, i što čovjeku onda preostaje nego se uhvatiti svega za što se može uhvatiti.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio