Djed Rosan: Obećavam, neću više sijati, pa neka umrem!

Datum objave: 18.07.2019   Broj čitanja: 622
Obećavam, neću više sijati. Pa neka umrem!, rekao nam je to Tomislav Rosan, 80-godišnji Pakoštanac koji je više puta zasadio plantažu marihuane u svojem vrtu, ali bi je policajci doslovno nanjušili s ceste i uhitili ga pa starčić još uvijek ima sudskih procesa koji nisu završili.
Djed Rosan: Obećavam, neću više sijati, pa neka umrem!

 

Ovoga puta oduzeli su mu 13 biljaka kanabisa. Opet ih je zasadio ih je u vrtu kraj kuće.

 

- Bile su visoke, ali ovaj put sam ih posadio skroz gore, iza kuće, ne među pomidore i paprike kao prošli put. Nisu se mogli ni vidjeti ni nanjušiti, netko me je tužio, ali policija nije htjela reći tko. Znam ja tko je, ali nema veze - kazuje nam Rosan koji sve ove godine osjeća strašnu nepravdu jer mu ne daju da se liječe ljekovitom biljkom koju su stavili van zakona.

 

- To mi je bilo za zdravlje! Sve su mi počupali, ogulili, sve. Slabo mi je došlo. Ali neka gnjave, neka. Ja sam od skuhao sjemenke marihuane u mlijeku i to popio, a nakon toga sam ispumpao devet litara vode iz koljena! Giht sam riješio, nema gihta više. Tako bi riješio i druge svoje bolesti, ali i tegobe drugih ljudi. Ali nema veze, ne treba meni ničija pomoć. Ja sam htio pomoći sebi i drugima, ali ne daju.


Dodaje kako je trebao 'u berbu' u rujnu ili listopadu, ali sad nema što.

 

- Nikad nisam prodavao, samo sam dijelio i pomagao bolesnima kojima je preskupo kupiti ulje marihuane na crnom tržištu. Osjećam se jadno i nikako, ovo je nepravda! Ja u ovu državu ne vjerujem, potpuno je u k..! A potpisao im nisam ništa - kazao nam je Tomislav Rosan koji je do sad sa zasađenim biljkama 'pao' već četiri puta.

 

Prijavljen je za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a uhitili su ga policijski službenici Policijske postaje Biograd i Odjela kriminaliteta droga.

 

24sata.hr

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio