Goran Bogdan od danas ima na raspolaganju vrhunsko vozilo iz Auto salona Kramar

Datum objave: 25.07.2019   Broj čitanja: 706
Istaknuti glumac zaštitno je lice i brand ambasador Auto Salona Kramar, čiji je autmobil preuzeo danas u Zagrebu.
Goran Bogdan od danas ima na raspolaganju vrhunsko vozilo iz Auto salona Kramar

 

S obzirom na privatni i poslovni tempo kojim živi, Goran Bogdan stalno je u pokretu pa će mu idućih godinu dana sponzorski automobil znatno olakšati putovanja na snimanja, obavljanje svakodnevnih obaveza, ali i zaslužene odlaske na odmore.


 

Život glumaca nije uvijek glamurozan, na crvenim tepisima ili ono što vidite na ekranu. Iza svakog posla, svakog projekta su sati i sati napornog rada koji uključuje i mnogo putovanja. Ponekad mi se dogodi da sam u Zagrebu ujutro, a već navečer trebam biti u Splitu ili Dubrovniku. Automobil je nešto bez čega ne mogu, pa želim da ima sve: izgled, pouzdanost i dodatnu opremu, a sve sam to dobio u svom novom ljubimcu“, zaključio je Bogdan.


 

Kupovina novog automobila smatra se drugom najvećom investicijom u svakom prosječnom kućanstvu, no rijetko se za nju odlučuje tokom ljetnih mjeseci, zbog troškova koji se pojavljuju dolaskom godišnjih odmora i putovanja?

 

Samo u Auto salonima Kramar dostupni su rabljeni automobili iz snova po akcijskim cijenama kako bi se kupovina automobila napokon mogla uvrstiti u ljetnu računicu bez grižnje savjesti i prevelikog odricanja.

 

Sve informacije i popis vozila na sniženju moguće je pronaći na službenoj stranici Auto salona Kramar kupiti na ovoj vrućoj akciji i voziti hladne glave na odmor.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio