Feđa Isović 'Lud, zbunjen, normalan' i mržnja prema Aluminiju

Datum objave: 04.08.2019   Broj čitanja: 903
Feđa Isović, scenarist serije "Lud, zbunjen, normalan" zaradio je enormne novce zahvaljujući Hrvatskoj i Hrvatima iz BiH zbog serije koju svaki prosječan čovjek može napravit, a radi se o "Lud, zbunjen, normalan".
Feđa Isović 'Lud, zbunjen, normalan' i mržnja prema Aluminiju

 

Malo kreveljenja, malo Izeta, malo Faruka i napravi se super serija, a Feđa zgrne novce. Prosječan scenarist koji ni u jednoj zemlji, osim u balkanskoj krčmi ne bi uspio ipak je uzeo za pravo likovati nad propašću Aluminija.

 

- Ko god je devedesetih pristao na Bobanovu, Brajkovićevu i Čovićevu poslovno-nacionalističku logiku ne zaslužuje našu empatiju, a naročito ne naše pare iz budžeta. Realno je humanije i pravednije da Federalna vlada te novce, kao odštetu, uplati otpuštenim Srbima i Bošnjacima i neka njihovim domaćinstvima da struju ispod tržišne cijene, a ne „Aluminiju“. „Aluminij“ neka plaća struju skuplju od tržišne. Za kaznu i kao odštetu - poručio je Isović.

 

Očito balkanski krčmar i 'Avazov' kolumnist nema pojma da je najmanje njegovih para u Proračunu Federacije BiH iz jednostavnog razloga, nitko ne uplaćuje u proračun Federacije BiH više nego hrvatski prostori, a nitko ne uzima više novca iz tog Proračuna od povlaštenog Sarajeva koje je na temelju činjenice da je glavni grad države koju nikad nijedan njen narod nije do kraja zavolio dobilo koeficijent 2:1.

 

Isoviću, drži se ti filmova. Iako si i tu prosječan i iako te svi znaju po seriji koja "puca od inteligencije" ipak si bolji filmaš nego pisac.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio