Karamarko sutra najavljuje kandidaturu za predsjednika Hrvata!?

Datum objave: 04.08.2019   Broj čitanja: 266
Josipa Rimac dala je naslutiti da će sutra u Kninu biti objavljena još jedna predsjednička kandidatura.
Karamarko sutra najavljuje kandidaturu za predsjednika Hrvata!?

 

Državna tajnica, bivša gradonačelnica Knina i direktorica kampanje HDZ-a na parlamentarnim izborima 2015. Josipa Rimac bila je gošća N1 Dnevnika. Dala je naslutiti da će sutra u Kninu biti objavljena još jedna predsjednička kandidatura.

 

Na pitanje o politici na proslavi Oluje, rekla je da su uvijek pomno birane riječi koje su izgovorene na proslavi Oluje, ali i na Alki. "Govornici važu svoje poruke i one jesu političke", rekla je.

 

"Svaki put kada imamo parlamentarne ili predsjedničke izbore, to je prilika da kandidati startaju svoju kampanju koja uvijek bude krajem godine, ništa novo, već viđeno, samo ove godine nova lica i više kandidata u odnosu na 2014. godinu."

 

Karamarko najavljuje kandidaturu?

 

Svoj dolazak najavio je i Tomislav Karamarko, što je HDZ-ova direktorica kampanje dok je on bio predsjednik stranke, komentirala riječima: "Poznata sam po tome da se ne odričem svojih prijatelja. Bez obzira na titule i uloge, važno je ostati čovjek. Čujemo se i vjerujem da ćemo se sutra susresti."

 

Na pitanje hoće li Karamarko objaviti kandidaturu za predsjednika HDZ-a, odgovara: "Rekli smo da su ovo dani kada se najčešće objavljuju kandidature pa možda i ta hoće."

 

Nema informaciju hoće li on to i učiniti, ali je značajno dodala: "Čekajmo sutrašnji dan pa možda dobijemo nekog novog kandidata, ne samo za predsjednika HDZ-a nego i za predsjednika Republike Hrvatske."

 

Podsjetimo, Karamarko je bio jedan od najvažnijih Mesićevih ljudi u kampanji za prvi predsjednički mandat, a Mesić je sotonizirao bosanskohercegovačke Hrvate gdje god je stigao. Popravio se tek onda kad je došao na čelo HDZ-a i shvatio da bez bh. Hrvata nema niti Hrvatske.

 

Grude.com/Index.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio