ZIP LINE GRUDE – Nova regionalna super atrakcija

Datum objave: 05.08.2019   Broj čitanja: 754
Odmah je izvršen i prvi probni spust oko 600 metara dugom linijom nad spektakularnim kanjonom i izvorištem rijeke Tihaljine..
ZIP LINE GRUDE – Nova regionalna super atrakcija

 

Aktivni i ruralni turizam sve su traženiji među svjetskim turistima, a upravo područje zapadne Hercegovine idealno je za razvoj planinarenja, pješačenja, biciklizma, kanjoninga, slobodnog penjanja, ziplinea, ali i bogate gastronomske ponude, mirnog odmora u kućama s bazenima…

 

U sklopu već predstavljenog projekta izrade avanturističke infrastrukture na području Peć Mlini, općina Grude, postavljen je duži od dva planirana zip line-a.

 

Odmah je izvršen i prvi probni spust oko 600 metara dugom linijom nad spektakularnim kanjonom i izvorištem rijeke Tihaljine, sa stalnim pogledom na 160-metarski zid nove via ferate, koju je SCORPIO tim napravio u sklopu istog projekta.

 Izuzetno složeni zahvati na postavljanju preko pola tone teške čelične sajle nepristupačnim terenom, “borbom” sa dalekovodnom električnom linijom i temperaturama malo ispod 40 stupnjeva, rezultirali su uspjehom zahvaljujući suradnji glavnih sudionika u ovom projektu – kluba SCORPIO d.o.o. i poduzeća MINA d.o.o. koje su predvodili Edin Durmo i Tomo Stričević, te veoma kvalitetnom koordinacijom, koju je ispred općine Grude vodio gospodin Mile Pejić, projekt menadžer ovog velikog poduhvata u cijelosti.

 

Postavljanje druge linije zip line-a, duge oko 400 metara, planirano je u narednih 10-tak dana.


Početkom godine Grude.com prvi je pisao o ZIP LINEU na lokaciji Peć Mlina.Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio