Otišao u Njemačku iznenaditi djevojku, pa zajedno poginuli

Datum objave: 06.08.2019   Broj čitanja: 1461
Anđela M. (19), njen momak i ujak nastradali su u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na autocesti u Njemačkoj, a liječnici se bore za život njenog rođenog brata (14), dok je ozlijeđeni otac Anđele, Mile (46), stabilno.
Otišao u Njemačku iznenaditi djevojku, pa zajedno poginuli

 

Obitelj koja je doživjela strašnu tragediju, živjela je u Brzi, selu nadomak Leskovca. Anđela je u srpnju po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Njemačku gdje su već živjeli njeni roditelji, kao i mlađi brat.

 

– Mile je rođen u Njemačkoj, ali je u jednom trenutku u mladosti došao iz Njemačke u Brzu, sve do prošle godine kada se vratio tamo. Anđelina mama je prije možda godinu dana sa sinom otišla za suprugom, a Anđela ove godine u srpnju. Ujak koji je također poginuo u nesreći je prije nekoliko mjeseci otišao raditi – priča izvor blizak obitelji koju je zadesila velika tragedija, prenosi Telegraf.

 

U Beogradu je Anđela živjela kod bake, a završila je multimedijalni smjer u jednoj školi. Ovog ljeta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

 

– Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla. Slomljena sam. Čula sam se sa Anđelinom mamom, ona mi je i javila da su poginuli. U šoku je – rekao je izvor blizak obitelji.

 

Kako su prenijeli nemački mediji, tragedija se dogodila kada je vozač “Forda”, u kojem su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke “Golf”, i odbacio ga na “Peugeot”. Za volanom “Forda” je bio Mile, Anđelin otac”.

 

Bild prenosi da su dva muškarca starosti 20 i 41 godinu nastradala na licu mjesta, a devojka stara 19 godina podlegla je ozljedama u bolnici tijekom noći.

 

Ero.tel

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio