FOTO: Sanirane sve kritične točke na Drinovačkom Brdu

Datum objave: 09.08.2019   Broj čitanja: 1061
Na više od 500 metara nadmorske visine, skriveno od gradske buke i svih užurbanih životnih ritmova, smjestilo se jedno brdo.
FOTO: Sanirane sve kritične točke na Drinovačkom Brdu

 

Nekad je bilo poznato pod nazivom Brdo, a 1848. spominje se naziv “Bardo in Drinovczi”. Danas je to Drinovačko Brdo, smješteno iznad Drinovaca, na području općine Grude. Pogled koji puca na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

 

Ovih dana se i radilo na Brdu, što je za Grude.com potvrdio Mate Vrdoljak. - Odradili smo nekoliko dionica, oko 2400 m2 je asfaltirano i sve kritične točke su sanirane - potvrdio nam je Vrdoljak ispred mjesne zajednice Drinovci.

 

Kako je sve izgledalo pogledajte kroz fotografije:

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ero10.08.2019 16:09 sati
    šta te čudi moj ante sumještaninu, jedino grude i ružići nemaju navijača na ligi mjesni zajednica, mi smo nesložan narod, znamo se samo svađat oko fratara umisto da podržimo grudske mučenike svi, najbolji svećenici na svitu za razliku od ovih psihopata što nam šalju u ružiće
  • Ante 10.08.2019 12:22 sati
    Svugdje se ulaze i a svaltira...prodjite kroz Ruzice koziji put cijelom trasom..Sramota...Svi domovi obnovljeni osim gruckog i ruzickog...tuzno...
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio