Hoće li se tastatura fašist Dragan Bursać ispričati Hrvatima?

Datum objave: 09.08.2019   Broj čitanja: 764
Dragan Bursać je fašizam protiv Hrvata digao na sasvim novu razinu. Tastatura fašist je u jednoj od svojih kolumni napisao: Nikad više u Hrvatsku na more!
Hoće li se tastatura fašist Dragan Bursać ispričati Hrvatima?

 

Ide li Bursać na more ili ne ide ne znamo pošto ne vjerujemo takvim ljudima ni kad darove nose, međutim taj tastatura fašist je u posljednjoj kolumnu "Pukni puško Thompsonova", žestoko napao Hrvate koji su prema njemu pisali grafite protiv Bošnjaka Uskoplja-Gornjeg Vakufa.

 

Bez provjeravanja činjenica ovaj velikoumni istraživački kolumnist je napisao: Mlad- ustaša sa svojim tastatura bojovnicima i sajber ratnicima, isturenog pivsko-grafitaškog odjeljenja izlijeće i kreće u akciju.

 

Izvrijeđao je tastatura fašist i Kolindu Grabar Kitarović i Marka Perkovića Thompsona i Herceg Bosnu i ustaše kojih nema već godinama ako se uzme u obzir da su u naponu snage bili 40-ih godina prošlog stoljeća.

 

Ali mogućnost da je Adis Pokvić, kako je otkriveno, sam crtao grafite, uništavao kuće Bošnjaka Uskoplja-Gornjeg Vakufa samo da bi napakostio Hrvatima i još na njih pisao balija, crtao različite križeve, Bursać uopće nije uzeo u obzir nego je odmah krenuo udarati po jednom narodu.

 

Bursać je napisao sljedeće: "Mlad-ustaša vadi sprej i započinje ideološko pišanje-"Nož, žica, Srebrenica", "Balije", "Neće ostati balija", "Ustaše", "Biće još Srebrenica"...Sve potpisano svastikama i slovom «U»."

 

Zadojen mržnjom, a prema pričama i novcima od raznih NVO-a, Bursać je prevršio svaku mjeru, međutim od takvog tipa ne treba očekivati isprike. Naprotiv, bit će vjerojatno još gori.

 

Glava

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio