FOTOGALERIJA S KRENICE: Grudski senatori ČEKIĆARI u velikom stilu ušli u četvrtfinale

Datum objave: 15.08.2019   Broj čitanja: 1005
Ekipa portala Grude.com sinoć je bila na Krenici, na osmini finala popularnog "Tika taka" turnira gdje prvoplasirani osvaja 2000, a drugoplasirani 500 KM.
FOTOGALERIJA S KRENICE: Grudski senatori ČEKIĆARI u velikom stilu ušli u četvrtfinale

 

Na prvih nekoliko utakmica opravdano smo zakasnili pa nismo vidjeli bravurozne poteze fantastičnih ekipa. Pantelija je tako u prvoj utakmici pobijedila Zicere rezultatom 6:5, a boje Pantelije brane David Pandžić, Milan Glavota, Zoran Pandžić i Toni Tomas.

 

Nakon toga je na teren izišla ekipa Cina u sastavu Ivan Pandžić TT, Ante Boban Pibić, Marko Braćić Cina (svaka sličnost s imenom ekipe je slučajna) i Antonio Zadro Zulpić. Perspektivna momčad bila je bolja od ekipe Gorica rezultatom 4:2 i tako istaknula borbu za naslov prvaka i 2000 KM-ova.

 

U trećoj utakmici ekipa Orbit je rastrgala ekipu Vau Vau rezultatom 8:1. Ivan Andrijanić, Nikola Kozina, Ante Marić, Musa s Privalja i najpoznatiji grudski gastarbajter Josip Šimunović pokazali su da su i dalje doktori malog nogometa i svojim protivnicima uopće nisu dali priliku da pokušaju nešto.

 

Dalje su prošli i viceprvaci iz prošle godine Grozni koji su bili bolji od Blaugrane. Njih predvode trećeplasirani s LMZ-a ove godine Hrvoje Jurić i dokapetan Pešije i član tima iz šampionske 2015. Nikola Marić, a tu su i Branimir Ćorluka i Marko Jasak koji su snage odmjerili i na Ligi mjesnih zajednica općine Grude i ovog ljeta (u negledljivoj utakmici), a sada ova fantastična četvorka planira napraviti korak više jer su upravo oni bili viceprvaci Krenice prošle godine.

 

Još jedna demonstracija moći prikazana je na utakmici ŠRC Krenica i Šteta uplate. Završilo je 10:2 za ekipu koju predvode Frano Tomas, Migo Tomas i Marko Glavaš.

 

Nakon toga na teren su izišli prošlogodišnji pobjednici ŠC Stipe Krnić i Jimmy Woo. Iako je Jimmy Woo preko, po mnogima, najboljeg futsalera s ovih prostora Ante Ćorluke uputio stotine udaraca prema golu nekakav čudan defanzivni stav lanjskih prvaka ipak je bio tvrd zalogaj za Antu, Matu Alpezu, Ivana Mikulića i Brunu Andrijanića. Završilo je 6:2 za ŠC Stipe Krnić što je ponovno dalo nadu u obranu naslova prvaka.

 

I onda smo se našli na još jednoj neobičnoj utakmici na kojoj su Ante Alpeza Paja i Filip Zadro Duda predvodili do pobjede ekipu Dora istražuje protiv Krševan Santinija rezultatom 6:3. Međutim Krševan Santini kao što im staro južnoameričko ime sugerira, a koje znači čelični borci (ne znamo kako smo to smislili), nisu se predavali do samoga kraja. Naprotiv, Deno Tomas, inače sudac, jučer je bio igrač utakmice u porazu svoje momčadi, a jednom je čak zahvaljujući utjecaju uspio iznuditi i čist penal.

 

Inače, ovdje vrijedi spomenuti suca Ivana Kurtovića Ikaru koji je bez ijedne pogreške i sa samo četiri prijetnje smrću (ispod 30 je zanemariva brojka) dao na kvaliteti turnira, a kako cageball nema neka ustaljena pravila, Kurtović se odlično snašao i zasad nema zamjerki na njegov rad.

 

I posljednju utakmicu igrali su Crni Džek i Čekićari. Grudski senatori Manćo, Daks, Tusić i Đenta, pravim imenom i prezimenom Mario Galić, Darko Andrijanić, Ivan Ćorluka i Marko Ćorluka još su jednom pokazali svijetu zašto su poznati kao četvorka koja nikad nije izgubila duel. Hladnokrvno su zabijali i s jedne, a i s druge strane pošto su u pobjedi 4:2 ova 2 praktički ugurali sami sebi da utakmica dobije na dramatičnosti, iako drame nije bilo nimalo pošto su rutineri bili za nekoliko klasa bolji od protivnika.

 

Nakon utakmice uslijedilo je izvlačenje parova, kao u vremenima Lige prvaka dok nije bilo nositelja i nenositelja.

 

Kako ne bi došlo do namještanja, cijelo vrijeme smo stajali uz alfu i omegu turnira Ivana Kurtovića koji je zajedno s Darkom Andrijanićem i Franom Tomasom (bilo je još ljudi, ali nismo baš FIFA da zabilježimo svakog tko je došao uveličati ceremoniju izvlačenja parova) izvukao protivnike i objavio ždrijeb.

 

Tako će ŠC Stipe Krnić igrati protiv Dore koja Istražuje. Orbit ide na Cinu. Čekićari na ŠRC Krenicu, a Grozni na Panteliju. Utakmice počinju od 20.00 sati i igraju se do kasno u noć kada će biti poznat pobjednik, a kroz sportski program uživati ćemo u glasu prve dame turnira na Krenici Sofije Pandžić koja će potpuno neovisno komentirati završnu večer kao što je činila i posljednjih večeriju.

 

Također, ako na završnim fotografijama primijetite najboljeg grudskog golmana Marija Galića Manću samog u kavezu, on je u kasno doba džepnim nožićem prisilio najboljeg grudskog šutera (službeno) Željka Andrijanića da se popne na vrh ograde i da ga fotografira na terenu. Nakon tog čudnog fotosessiona i jedan i drugi vratili su se nogometnim temama te su u društvu Ante Grizelja Dolića, Darka Andrijanića i Ivana Ćorluke rezimirali put do finala Gruđana koji igraju u subotu u Podbablju što je još jedan uspjeh za grudski futsal jer se ovdašnji igrači redovito nalaze u završnicama natjecanja.

 

Sudac Kurtović je u istim trenucima sjedio za drugim stolom da ga se ne bi dovelo u vezu s četvrtfinalistima natjecanja.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio