NOVA PREVARA SA SMJEŠTAJEM U RH: Obitelj iz Hercegovine Jadranka premjestila, digla cijenu...

Datum objave: 26.08.2019   Broj čitanja: 715
Kako u brojnim medijskim napisima koje ovog ljeta možemo iščitati o neljubaznosti i prijevarama gostiju koji su odlučili godišnji odmor provesti duž Jadranske obale u Republici Hrvatskoj, uvjerili smo se i sami nakon što nam se javila obitelj iz Mostara (podaci poznati redakciji, nap. a.) i ispričala nam svoju priču:
NOVA PREVARA SA SMJEŠTAJEM U RH: Obitelj iz Hercegovine Jadranka premjestila, digla cijenu...

 

“Naime, početkom kolovoza na internetu smo našli smještaj u “Apartmanima Jadra” u Omišu. Odmah smo stupili u kontakt s vlasnicom i već 5.8. joj platili polog za ljetovanje od 50 eura (100 KM jer gospođa ima račun u KM).

 

Na put smo trebali krenuti u utorak, 27. kolovoza. Kontaktirali smo iznajmljivačicu u nedjelju, 25. kolovoza navečer, samo da upitamo postoje li u apartmanu fen i glačalo. A onda se neugodo iznenadili.

 

Bez ikakve prethodne obavijesti kazala nam je kako nas je “premjestila” u drugi apartman kod njezina prijatelja jer su njoj došli drugi gosti iako je naš smještaj bio rezerviran od 27. do 31.8. i birali smo ga upravo zbog cijene, ali i lokacije. I to bi bilo u redu da se ponovno nismo iznenadili kad smo pitali je li cijena smještaja ista. Ne, kod prijatelja je bila 35 eura za noć. Razočarani smo odbili i, kako je i sama ponudila, rekli da nam vrati uplaćeni novac”.

 

“Uplatit ću vam 380 kuna jer je kod nas takav tečaj, a ako ćete 100 KM, dođite po novac” – rekla je i nastavila kao da smo mi krivi što ne želimo tamo gdje smo bez znanja ‘premješteni’, da bismo za taj novac mogli samo ‘u brdo’ i slično.

 

“I mi kao i ostali normalni ljudi imamo budžet za ljetovanje i nismo planirali davati više za smještaj što za naše prilike u BiH i ne bi bila mala razlika još po 10 eura po danu. S druge strane, razočarani smo jer na vrijeme nismo obaviješteni. Stavljeni smo pred gotov čin i, naravno, nismo uspjeli naći povoljan smještaj za 24 sata, a uzeli smo godišnji odmor. Ovo smo doživjeli, nažalost, kao prijevaru i veliko poniženje nas kao gostiju iz BiH, koji smo, eto i državljani Republike Hrvatske još od 90-ih”, ispričala nam je svoju priču mostarska obitelj.

 

Razočarani su, kažu, što su ostali bez planiranog odmora, ali najviše ih, ističu, boli što nisu dobili ni jednu jedinu riječ isprike, već su oni ‘obilježeni’ kao krivci što nisu pristali na ‘nađeni smještaj kod prijatelja’.

poslovni-global.ba

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio