Recreativo pobjednik, Veterani Grude srebrni na turniru kod Sane

Datum objave: 26.08.2019   Broj čitanja: 918
Ljetna druženja u Hercegovini i dalje su aktualna, osobito ona sportska. Tako smo ovog ljeta pratili turnire kod legendarnog Vernera Čuljka Sane na terenu sportskog centra Volej gdje su u mlađim uzrastima dominirala djeca iz HNK Grude koja su uzela turnire u dvjema uzrastima, te Drinovci koji su uzeli jedan.
Recreativo pobjednik, Veterani Grude srebrni na turniru kod Sane

 

Također, kod Sane je igran i veteranski turnir, a dominirali su Recreativo i Veterani Grude. U fantastičnom polufinalu Recreativo je na krilima Slavena Raspudića, Darka Mikulića i Ivana Ine Šimića pobijedio Udrugu veterana HNK Grude rezultatom 7:3. Ekipa Veterani Grude je uvjerljivo pobijedila ekipu Joks s čak 10:0, a 5 komada zabio je Ivan Iličić, najbolji strijelac turnira, zatim Ivan Spajić Bura 4 gola i Ivo Nuić koji je zabio 1 gol.

 

U čvrstom i kvalitetnom finalu između Recreativa i Veterana Gruda, Recreativo je slavio rezultatom 3:1. Za Recreativo su strijelci bili Marko Kvesić s 2 pogotka, a koji je očito pobijedio godine jer igra i veteranski i seniorski futsal s obzirom da je bio jedan od najboljih igrača Kočerina u osvajanju Lige Hercegovine, a član je Veterana Grude. Gol je zabio i Josip Zelenika. Gol za ekipu Veterani Grude postigao je Ivan Ino Ćorluka. U utakmici za treće mjesto Udruga veterana HNK Grude je na krilima legendarnog Marija Pave Mikulića su pobijedili ekipu Joks rezultatom 4:1. Hat trick je zabio Goran Vranješ, a 1 gol i Pero Martinović.

 

Veterani su nakon utakmice večer proveli u druženju uz slavlje i pjesmu do kasnih sati.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • iko27.08.2019 08:53 sati
    Ova ekipa bi se dobrim djelom trebala zvat Grafotisak, a ove fotke sa pivom, baš pokazuju sportski duh..
  • Bobanova draga26.08.2019 17:39 sati
    Svaka čast za Udrugu veterana HNK Grude. Samo tako nastavite
  • Bekijaš26.08.2019 15:29 sati
    Bravo za Udrugu vetearna Hnk Grude!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio