Sejdo Komšić tvrdi da je Herceg Bosna zločinačka i pita Hrvate gdje im je pamet

Datum objave: 03.09.2019   Broj čitanja: 459
Željko Sejdo Komšić, nelegitmni član Predsjedništa BiH proglasio je zločincima Hrvate koji obilježavaju Dan Herceg Bosne.
Sejdo Komšić tvrdi da je Herceg Bosna zločinačka i pita Hrvate gdje im je pamet

 

Pritom se osvrnuo i na izjave predsjednika Glavnog vijeća HNS-a Bože Ljubića, a s obzirom da čovjek priča bosanski jezik, izjavu mu s N1 prenosimo u cijelosti. - Projekat koji je proglašen, ne u BiH, nego u Haagu UZP-om vi zovete putokazom. Gdje vam je pamet, ljudi? Kakav to jad i bijedu cijelom narodu navlačite na leđa. Meni se čini da politika koju vodi HDZ ne može biti gora politika po Hrvate. Vi se sada ponosite nečim što je proglašeno udruženim zločinačkim poduhvatom i kažete to je putokaz. I hoćete da vas neko ozbiljno shvata i da nosite evropske vrijednosti, hoćete da kažete da ste za euroatlantske integracije, a ljudi iz tih vodećih zemalja vam govore 'ne, naopako je to, pogrešno je'. Evropska komisija vam pošalje mišljenje koje potpuno suprotno od onoga što Dragan Čović traži, govori upravo o ovom sistemu građanske države, i vi sve u kontru i još UZP proglasite vodiljom, cijelom jednom narodu svaljujete teret tog zločinačkog poduhvata i kažete vi brinete za narod. Gdje je tu pamet, to je nelogično, kontradiktorno, loše po Hrvate kao narod", kazao je sarajevski pokvarenjak, nelegitimni član Predsjedništva BiH.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • LOKY04.09.2019 00:05 sati
    SEJDU SREST TO TI JE YU LUTRIJA . A BENEVREKA NEZNA KOME PRIPADA
  • Ero03.09.2019 22:15 sati
    Ne dajte jugobalijama da komentiraju gluposti i da dižu Komšića na hrvatskom portalu!
  • Karla03.09.2019 22:10 sati
    Pa šta je čovjek pogrešno rekao? Činjenica je da je sud donio odluku da je UZP i cijeli svijet to zna, samo što mi to ne priznamo je naš problem.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio