Grbavac Braco gledao Austrijance i za nepune 4 minute zaradio 7 tisuća eura

Datum objave: 08.09.2019   Broj čitanja: 1081
Najpoznatiji hrvatski iscjelitelj Josip Grbavac - Braco sa Srebrnjaka, podrijetlom Ljubušak, postao je glavna tema austrijskih medija.
Grbavac Braco gledao Austrijance i za nepune 4 minute zaradio 7 tisuća eura

 

Nije im jasno kako je Braco zarađuje 7.000 eura dnevno i to samo svojim pogledom.
"52-godišnji muškarac kojeg zovu Braco svoj pogled smatra posebnim i iscjeljujućim. Stoji na pozornici, gleda publiku, ne govori ništa i zarađuje. Za vikend je bio u Beču, stajao u dvorani i točno 3 minute i 47 sekundi nijemo gledao u ljude, a oni su za to platili 10 eura, kolika je cijena ulaznice. U dvorani je bilo gotovo tisuću ljudi, pa se slobodno može kazati kako je to vrlo jednostavan i unosan posao", napisao je austrijski portal Kosmo.at.

 

Protekli vikend su u Vösendorf kod Beča došli ljudi iz Austrije, Hrvatske, Poljske, Slovačke, a većina njih su bile žene stare oko 50 godina.

 

Austrijski mediji navode kako Braco putuje smo po pozivu odnosno prihvaća ona mjesta na kojima zna da će se okupiti puno ljudi. Bracin glasnogovornik Matthias Kamp kaže kako se Braco ne usmjerava na izlječenje već na poboljšanje nečijeg života.


"Svatko može sam provjeriti: ako se osjeća dobro, nastavit će dolaziti, a u protivnom će pokušati nešto drugo", rekao je Kamp.

 

Za jednu seansu u Vösendorfu prodali su 711 ulaznica što je 7.110 eura. Uz to, prodaju se Bracine knjige, DVD-i, nakit...

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • As08.09.2019 13:11 sati
    Ma varilca svjetska
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio