Ljubica proslavila stoti, a njezin Krešimir 75. rođendan

Datum objave: 16.09.2019   Broj čitanja: 699
Baka Ljubica Bandur iz Proboja kod Ljubuškog u subotu je proslavila sto godina života. Veselo je bilo u obiteljskom domu ove stogodišnjakinje, pjevalo se i radovalo, a i sama baka dočekala nas je s pjesmom na usnama.
Ljubica proslavila stoti, a njezin Krešimir 75. rođendan

 

Redali su se čestitari, rezala rođendanska torta, a baka Ljubica bila je neizmjerno sretna što su joj veliko slavlje priredili njezini najmiliji i najbliži članovi obitelji.

 

Ova vesela stogodišnjakinja ima dva sina, Krešimira i Ivana te kćer Jagodu i brojnu unučad i praunučad.

 

Zanimljivo je kako se sin Krešimir nije našao samo u ulozi čestitara, on je, kao i njegova majka, bio slavljenik. Dvostruka rođendanska proslava tako je bila u čast 100. i 75. rođendana. Slavljenike je posjetila i Ljubičina sestra Dragica, koja je zagazila u osmo desetljeće života.

 

Baki Ljubici želimo da je posluži zdravlje i da bude još ovakvih rođendana u pjesmi i veselju, kazali su njezini ukućani.

 

Ljubica i njezin pokojni muž Ante bili su u braku više od 60 godina. Cijeli život bili su posvećeni poljoprivredi, koja je bila njihov glavni izvor prihoda. Kroz život su kročili hrabro, odgajajući djecu i brinući se za njih.

 

Danas, sa svojih sto godina, Ljubica je privržena molitvi i krunici, koja je uvijek u njezinim rukama. Životnim nedaćama odolijevala je zahvaljujući vjernosti Bogu, Crkvi i obitelji.

 

Dnevni list

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio