Sarajevski direktor osuđen da je naređivao ubojstva Hrvata i Srba

Datum objave: 25.09.2019   Broj čitanja: 306
Enver Zornić, direktor KJKP Toplane, za kojeg je suglasnost na imenovanje dala Vlada Sarajeva koju čine Narod i pravda (NiP), Savez za bolju budućnost (SBB), Nezavisna bosanskohercegovačka lista (NBL), Naša stranka (NS), Demokratska fronta (DF) i Socijaldemokratska partija (SDP) osuđeni je ratni zločinac.
Sarajevski direktor osuđen da je naređivao ubojstva Hrvata i Srba

 

Naime, postoji pravomoćna persuda Okružnog vojnog suda u Sarajevu iz 1993. da je naređivao ubojstva sarajevskih Hrvata i Srba.

 

Unatoč presudi, on tvrdi da su to gnjusne laži. - Apsolutno stojim iza toga da sam i pred Bogom i pred narodom potpuno čiste savjesti i da na svojoj savjesti nemam niti jedne mrlje što se tiče moje ratne prošlosti. Svi moji drugovi su i dan-danas oni koji su bili i u ratu, i Žan i Dragan i Mario i ovakav i onakav, za mene imaju ljudi i oni koji to nisu. Ja drugih podjela nemam niti znam da postoje – izjavio je direktor Toplana.

 

Ističe da, ako SDP zatraži da on podnese ostavku, on to neće učiniti.

 

Po običaju i direktor Toplana misli da mu netko podmeće jer je pokrenuo neke procese, među njima i kaznenu prijavu tešku milijun i pol maraka.

 

Međutim, presuda iz 1993. postoji...

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio