Prosinečki iz Sokola! Ima 140 kg i došao je spasiti klub

Datum objave: 27.09.2019   Broj čitanja: 455
Lopte mu imaju oči i dijeli ih bolje nego neki rukom. Kad poradi na kondiciji, bit će pravo pojačanje, priča nam suigrača Nina Adamića (32), najboljeg igrača Sokola koji je visok 182 centimetra i ima 140 kilograma.
Prosinečki iz Sokola! Ima 140 kg i došao je spasiti klub

 

Vrhunski hakler i sjajan čovjek. Kad ga je Sokol iz Sokolovca pozvao u pomoć, Nino Adamić (32), iako nije u formi kao nekad, odmah se odazvao i unatoč višku kilograma pokazao kakva je nekad bio klasa. Točnije, kakva je i sad klasa. Nakon što je njegove fotografije s utakmice objavio Prigorski.hr, odlučili smo ga potražiti i otkriti tajnu velikog talenta čovjeka kojeg u njegovom klubu uspoređuju s Kranjčarom i Prosinečkim.

 

- Nino zna ono što mnogi nikad neće priznati, da je lopta brža od igrača. Njegove lopte imaju oči i dijeli ih suigračima bolje nego što bi neki to činili rukom. Kad malo poradi na kondiciji, bit će za našu momčad pravo pojačanje - kazao nam je Sven Vuk, Adamićev suigrač iz Sokolovca.

 

Počeo je u Slaven Belupu 

 

Nino živi u osam kilometara udaljenom koprivničkom prigradskom naselju Reka. Visok je 182 centimetra i ima 140 kilograma. Ako mislite da je broj 19 slučajan odabir, pogriješili ste. Znate li koji je nogometaš u reprezentaciji nosio broj 19? Da, Niko Kranjčar! A upravo je Niko Ninin uzor.

 

- Obožava gledati Niku, a i po tehnici su slični, obojica znaju sve s loptom - kažu nam igrači Sokola.

 

A Nino nije slučajno zalutao u Sokolovac, nogomet mu je u genima.

 

Nogometaš Nino Adamić pokazao je kako kilogrami ne moraju biti nikakvo ograničenje za istrčavanje na teren i veliki kondicijski poduhvat. Sa svojih 180 centimetara visine prestavlja pravog grmalja na travnjaku.

 

24sata

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio