ŽZH: 5% veće plaće proračunskim korisnicima

Datum objave: 27.09.2019   Broj čitanja: 250
Ova Odluka će se primjenjivati od 1. rujna 2019. godine.
ŽZH: 5% veće plaće proračunskim korisnicima

 

U četvrtak 26. rujna 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 27. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

 

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koji su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke.

 

Ovom Odlukom navedenim korisnicima Proračuna Županije Zapadnohercegovačke osnovica za izračun bruto plaće povećat će se za 5%.

 

Ova Odluka će se primjenjivati od 1. rujna 2019. godine.

 

Također, Vlada je donijela Odluku o otvaranju posebnog transakcijskog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice za sredstva za projekt Biciklističke rute za unaprjeđenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore – „Cycling rural.“

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 28.09.2019 15:25 sati
    Kako vas nije sramota ovo objavljivati! Place skoro 20godina nisu povećane, a sada povećane cijelih 50 maraka. Sramite se ..... ....... zbog koje narod iseli!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio